Minicamping De L'ile in Pont les Moulins
Kleine camping in de Jura, Frankrijk

Droomt u van een leuke vakantie in een gezellige sfeer of sport aktiviteiten in de vrije natuur? Dan bent u welkom op Minicamping De L'ile in Pont les Moulins, een kleine camping in de Jura, Frankrijk. De camping ligt op 270 m hoogte aan de uitlopers van de Jura en is gelegen op een eiland tussen een rivier en een kanaaltje, bij de ingang van het kleine dorp Pont-les-Moulins (170 inwoners) in de Val de Cusance. De camping is 1,5 ha groot, met 35 plaatsen van minstens 120 m². U kunt vanaf uw eigen plaats verkoeling zoeken in de rivier Cusancin die naast Minicamping De L'ile in Pont les Moulins, een kleine camping in de Jura, Frankrijk, loopt.

 

Minicamp[ing De L'ile in Ponts des Moulins, Jura, Frankrijk

 

In receptie van minicamping De L'ile in Pont les Moulins kunt u croissants en stokbrood bestellen. In het dal bevinden zich meerdere restaurants met als specialiteit vis. Voor de boodschappen kunt u terecht in Baume-les-Dames dat met 7000 inwoners een gezellige Franse sfeer heeft. De percelen (>120 m2) zijn voorzien van elektriciteit (6 Amp.) U kunt heerlijk genieten aan de bar met een goed glas wijn of regionale apéro. WiFi verbinding is natuurlijk ook mogelijk op deze kleine camping. Er zijn twee sanitair gebouwen waar ook een wasmachine en droger tot uw beschikking staan. In de bibliotheek vindt u lektuur in vier talen. In de recreatieruimte zijn gezelschapsspelen aanwezig en bij eventueel slecht weer kunt u hier pick-nicken. Voor de kinderen is er o.a. een zandbak, is er ruimte voor een voetbalwedstrijd en is er een ping-pong tafel aanwezig.

 

Overzicht over de kleine camping De L'Ile in Ponts des Moulin, Jura Frankrijk

 

De onbedorven omgeving waar minicamping De L'Ile in Pont les Moulins ligt biedt u vele mogelijkheden om een actieve vakantie te vieren. Voor vele mensen is het mooiste van de vakantie niets te hoeven. Met de ligstoel onder een appelboom genietend van een glaasje franse wijn kan men de dagelijkse sleur vergeten. Voor degene die aktief willen zijn, is er een keur aan mogelijkheden. Wij noemen hier een aantal mogelijkheden: Er zijn vele grotten te bezoeken; er zijn eenvoudige tot zeer zware fietsroutes te volgen; (vlieg)vissen in de beek; heerlijk ploeteren in de beek, kajakken of bergsport beoefenen, wandelen in het mideelgebergte, u zegt het maar. Voor de kinderen die verblijven op deze kleine camping zijn in de naaste omgeving vele aktiviteiten mogelijk. De cultuur liefhebbers komen aan hun trekken in steden als Besançon, Montbéliard en Belfort

Wilt u nog meer weten over deze kleine camping in de Jura, Frankrijk?
Bezoek dan de website van Minicamping De L'ile in Pont les Moulins.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina