Minicamping De Zwenk in Ellemeet,
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

De eigenaren van Minicamping De Zwenk in Ellemeet, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, bieden u een gastvrij onthaal op hun plattelands camping.Met veel werk en plezier hebbeb zij een camping gecreëerd waar het goed toeven is. U kunt hier heerlijk op verhaal komen en genieten van de rust, de 25 plaatsen zijn zeer ruim en de sfeer is prettig. Voor campers is een speciaal verhard veld aangeleg. Ook is er een "Pipo"wagen te huur, deze is geschikt voor 2 personen. De Zwenk ligt in het midden van een driehoek die gevormd wordt door de Noordzee, Natuurpark Oosterschelde en het Grevelingenmeer. Mede door de ligging aan de rand van het 600 ha grote vogelrijke natuurgebied De Tureluur, midden in de vrije polder, is rust en ruimte een garantie voor de bezoekers van Minicamping De Zwenk in Ellemeet, een boerderijcamping in de provincie Zeeland.

 

Het sanitair op Minicamping De Zwenk is groot opgezet en vrij te gebruiken. Er zijn vier ruim opgezette douches met daarbij een ruime privé omkleedruimte. In het toiletgebouw vindt u tevens een koelkast voor algemeen gebruik. Ook liggen er boeken, tijdschriften, diverse folders en gezelschapsspelletjes. Er zijn erg veel dieren op de camping. Zo zijn er varkens, een hond, een paard en een pony en nog meer. De kippen lopen lekker te scharrelen en de eitjes die ze leggen kunt u kopen. Ook uw hond heeft het vast naar zijn zin op de camping, hij is van harte welkom.

 

De ligging van Minicamping De Zwenk in Ellemeet is ideaal. Vooral voor surfers. Door de goede locatie bent u in mum van tijd op de Brouwersdam. Surfen op de Brouwersdam is een ware beleving. De Brouwersdam ligt op ongeveer 4 kilometer afstand van camping de Zwenk. Maar ook wandelaars kunnen hun hart hier ophalen. Binnen 10 minuten bent u in het natuurgebied De Oosterschelde, op slecht 2 km afstand ligt De Schelphoek, daar heeft u een geweldig uitzicht over de Oosterschelde. Indien u wilt duiken in de Grevelingen bent u hier ook aan het goede adres. Duiken in de Grevelingen is vanaf De Zwenk slechts 5 minuten rijden met de auto. De onderwaterwereld bij het duiken in de Grevelingen is de moeite meer dan waard. Met behulp van de Knooppunten kunt u hele mooie fietroutes samenstellen, dan ontdekt u de schoonheid van dit mooie landschap pas goed.

Er is nog veel meer informatie over de boerderijcamping en de omgeving voorhanden.
Kijk hiervoor op de website van Minicamping De Zwenk in Ellemeet.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina