Minicamping De Wuitekamp in Lunteren
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Op Minicamping De Wuitekamp in Lunteren, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, zien de kampeerders vanaf hun mooie ruime plek hun spelende kinderen lachen! Deze ruim opgezette minicamping heeft nl een grote speelplaats in het midden van het veld. Alle plaatsen zijn mooi beschut langs de rand van het veld gesitueerd. Ook voor paardenliefhebbers is Minicamping De Wuitekamp in Lunteren, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, een geschikte camping want men biedt de mogelijkheid om het eigen paard mee te nemen en ook te stallen.


Minicamping De Wuitekamp in Lunteren, boerderijcamping in Gelderland

Minicamping De Wuitekamp in Lunteren is een echte familiecamping. De voorzieningen zijn hier dan ook op ingericht. Er is een geheel nieuw sanitair gebouw met vloerverwarming. Er is een gedeelte om te wassen ente douchen, een deel met toiltten en een deel voor de afwas. Ook is er een koel/vriescombinatie aanwezig. Zolas reeds gezegd is er een grote speelplaats voor de kinderen, met o.a. een trampoline, een zandbak, schommels, een wipwap en diverse skelters. Ook is er een leuke dierenweide aanwezig.

Boerderijcamping De Wuitekamp in Lunteren.

 

Lunteren is natuurlijk heel mooi gelegen. Mooi centraal op de Veluwe en vlakbij het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een uniek gebied voor mooie wandel- en fietstochten. In de nabije omgeving zijn diverse musea, dierentuinen, het Dolfinarium en ook niet te vergeten in Apeldoorn Paleis het loo. Verder zijn er zomers in de diverse dorpen vele gezellige braderieën. OOk de grotere plaatsen Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen en Utrecht zijn goed te bereiken.

 

Wilt u meer weten over deze leuke boerderijcamping in Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Wuitekamp in Lunteren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina