Minicamping De Wolboom in Aalten (Achterhoek)
Boerderijcamping in de provincie Gelderland.

Minicamping De Wolboom in Aalten, een boerderijcamping in de Achterhoek, provincioe Gelderland. De camping staat naast de boerderij waar melkkoeien gestald worden, dit geeft plezier voor jong en oud, zo kunt u zien hoe het er aan toe gaat op de boerderij. Als u interesse heeft mag u ook een handje helpen om zelf de mooie en minder mooie kanten van het boerenleven te ervaren. De Camping heeft ruime stand-plaatsen en er heerst een gezellige sfeer. De camping ligt in een U-vorm om het weiland, daardoor hebben alle ruime kampeerplaatsen zicht op het weiland. U kunt kiezen tussen een natuurlijk afgebakende of een open kampeerplaats. De plaatsen zijn ruim, de meeste zijn voorzien van tegelplateau voor de voortent. Er zijn plaatsen met afscheiding en zonder afscheiding en in de zon of in de schaduw. Maar alle zijn met zicht op het weiland. Bij de ruime kampeerplaatsen is een aanrecht met watertappunt en stroomaansluiting (6 Amp.). Honden zijn zeer welkom maar wel aangelijnd. U kunt op Minicamping De Wolboom in Aalten (Achterhoek), een boerderijcamping in de provincie Gelderland beschikken over WIFI (gratis).

Minicamping De Wolboom in Aalten is voorzien van een ruim invalidentoilet met gecombineerde wasgelegenheid waarvoor geen extra kosten worden berekend. Het sanitair wordt dagelijks schoon gemaakt en zijn voorzien van afsluitbare wascabines. Ook is hier de gelegenheid om uw afwas te doen of uw groenten te wassen, maar dit kunt u ook achter uw campingplaats doen. In de nieuwe wasaccomodatie kunt u uw kleren wassen en drogen. Tevens kunt u uw chemisch toilet legen op de eigen afstortplaats. De sanitaire ruimte is voorzien van vloerverwarming zodat u geen koude voeten krijgt tijdens het wassen in de ruime, gratis te gebruiken, douchecabines. Het Proathuus is een mooie gezellige ruime waar u ook verse streekproducten kunt kopen, of kunt u bijkletsen met andere campinggasten en hier worden tal van activiteiten georganiseerd. Aan de jeugd is ook gedacht, glijbaan, schommel en trampoline is aanwezig.

Minicamping De Wolboom in Aalten is gelegen in een bosrijke omgeving, niet ver van het Aaltense Goor, een natuurgebied van 440 ha. met ruime wildstand, en de Vennebulten met wandelpaden, heidevelden en jeneverbessen. U kunt vanaf de boerderijcamping heerlijke wandel- en fietstochten maken. Zwembaden (natuur- en binnenbaden) liggen op ± 4 á 5 km afstand in Varsseveld, Bredenvoort en Aalten. Op deze Achterhoekse boerencamping is het genieten van mens, natuur en dier. Voor jong en oud zijn er tal van boeren activiteiten rondom het agrarisch bedrijf.

Wilt u meer informatie over deze boerdrijncamping in Gelderland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicampingDe Wolboom in Aalten

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina