Minicamping De Wilde Flora in Zoutelande
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Minicamping De Wilde Flora in Zoutelande, een boerderijcamping in de provincie Zeeland is ideaal gelegen voor de liefhebber van het strand en het mooie Zeeuwse land. Heerlijk rustig gelegen met 15 ruime plaatsen tussen 100 en 150 m². Deze plaatsen liggen mooi en goed beschut door de hoge bomen langs het kampeerterrein. Alle plaatsen zijn voorzien van een 6 amp. stroomaansluiting, water, tv aansluiting en en rioolaansluiting. Al met al luxe voorzieningen op een mooie boerencamping. Uw auto mag gewoon naast de caravan of tent geplaats worden. Wilt u goede en uitgebreide voorzieningen kom dan kamperen op Minicamping De Wilde Flora in Zoutelande, een boerderijcamping in de provincie Zeeland.


Minicamping De Wilde Flora in Zoiutelande, boerencamping Zeeland

 

Naast de hierboven genoemde voorzieningen beschikt minicamping De Wilde Flora in Zoutelande over een heel mooi verwarmd toiletgebouw dat bestaat uit 4 wc’s met toiletpapier, 1 urinoir, baby badje met aankleedtafel, 1 wascabine en 4 douches waarvan 2 familiedouches. Door de extra brede deuren zijn één wc en één douche rolstoeltoegankelijk, maar voldoen niet aan de wettelijke norm. Verder is er een verdekte afwasplaats met 4 spoelbakken , een koel – en vrieskast, een Centrifuge, een Wasmachine en wasdroger (tegen betaling) en WiFi (voor– en naseizoen gratis). Ook zijn er voor kinderen leuke speeltoestellen, zoals een schommel, een trampoline, glijbaan en skelters. In de recreatieruimte op deze boerderijcamping vindt u ook nog een tafeltennis- en voetbalspeltafels. En bent u een liefhebber van paardrijden? Bij voldoende belangstelling is dat ook één van de mogelijkheden.

 

Zon, strand en de frisse zeelucht trekt ieder jaar veel toeristen. Minicamping De Wilde Flora kan u dan bijna allemaal bieden. Een paar uurtjes in de auto en je bent er al, op het zonnigste plekje van Nederland, op Walcheren. Zoutelande is een uitstekende familiebadplaats met de brede zandstanden waar de kinderen uren lang kunnen spelen. Om het iedereen naar zijn zin te maken worden in de zomer maanden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals leuke markten, ringrijden op paarden, schat graven, beachvolleybal etc. In de omgeving van boerderijcamping De Wilde Flora kan men heel veel gefietsen.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Wilde Flora in Zouteland

 


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina