Minicamping De Wielewaal in Baarle-Nassau
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping De Wielewaal in Baarle-Nassau, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant is natuurlijk uniek gelegen. Baarle-Nassau, bent u nu in België of Nederland. De grenzen lopen hier doorheen. Maar u bent hier op een echte boerderijcamping want Jac en Els Wouters voeren naast de mini camping ook nog een akkerbouwbedrijf. Het is 1 van de grotere campings met 36 ruime en afgescheiden plaatsen. Er is keuze uit 6 of 10 ampêre stroom. Minicamping De Wielewaal in Baarle-Nassau, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, is aangesloten bij de VeKaBo en is gelegen in een bosrijke én landelijke omgeving.

Mini camping De Wielewaal in Baarle-Nassau, boerderijcamping in Noord-Brabant


De sanitaire voorzieningen op minicamping De Wielewaal in Baarle-Nassau zijn op en top, het is zeer luxe en er zijn 9 gratis douches, 9 toiletten, mindervalide wasgelegenheid en een gezinsdouche. Deze ruimtes zijn allemaal voorzien van verwarming. Ook de afwas doet u heerlijk binnen. De mini camping is vooral gericht op de oudere kampeerder, er zijn voorzieningen voor kinderen tot 6 jaar. Er is ook een verwarmde recreatieruimte aanwezig met een tv en leesspullen. Op de camping is gratis WiFi aanwezig. Uw fiets kunt u stallen in de fietsenstalling en daar zijn ook oplaadpunten voor de electrische fiets aanwezig.

Boerderijcamping De Wielewaal in Baarle-Nassau, minicamping in Noord-Brabant

 

Minicaming de Wielewaal in Baarle-Nassau, een mooi startpunt om het zuiden van de provincie Noord-Brabant te ontdekken. Alle gasten krijgen bij aankomst een map met informatie over de omgeving. Tevens zijn er fiets en wandelroutes in opgenomen, inclusief de nieuwe knooppuntroutes. Op de fiets kunt u ook de grotere steden als Tilburg en Breda goed bereiken. Deze steden bieden u veel voorzieningen en leuke restaurants, de echte brabantse gezelligheid. Maar voor uw dagelijkse boodschappen kunt u gewoon terecht in Baarle-Nassau, het gezellige dorpscentrum heeft ook vele leuke winkels en die zijn 7 dagen per week geopend.


Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan hier de website van Minicamping de Wielewaal in Baarle-Nassau.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina