Minicamping De Westert in Limmen
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland

Sjaak en Jacqueline Welboren heten u graag welkom minicamping “de Westert” in Limmen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland. Naast de melkveehouderij heeft men een gezellige kleine camping met 25 ruime plaatsen, voorzien van elektra, tappunt en afvoer in een prachtige omgeving dichtbij zee (6) en duinen (3 km)! Het bedrijf is landelijk gelegen (150 meter van de weg) in het hart van Noord-Holland tussen CASTRICUM en LIMMEN. De centrale ligging biedt heel veel mogelijkheden! Dus kom ook eens kamperen op minicamping De Westert in Limmen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland.

minicamping De Westert in Limmen, boerencamping in Noord-Holland


De faciliteiten op minicamping De Westert in Limmen zijn netjes en mooi, er zijn voldoende toiletten en douches voorhanden, en zoals het hoort is het warm water ook hier gratis. Ook zijn er twee afgesloten wascabines, zodat privacy gewaarborg is. Op de camping, die uit twee velden bestaat, zijn voldoende speelattributen voor de kinderen aanwezig, zoals o.a. een speelhuisje, voetbalveldje, mammoetskelters en schommels. Ook is er viswater aanwezig. Winkels op maar 1 km afstand, de bushalte op loopafstand en het station op 5 km van de camping. De camping ligt langs bekende routes zoals de “Pontjesroute” en het “ Willibrorduspad”

boerderijcamping De Westert in Limmen, minicamping in Noord-Holland

 


Natuurlijk mogen de kinderen samen met de boer helpen de koeien uit het weiland halen, kijken bij het melken in de melkput en helpen bij het voeren van de kalfjes, geiten en konijnen. Misschien wordt er zelfs tijdens uw verblijf wel een kalfje geboren! Kinderen vinden dit een geweldige ervaring en zullen het hier nog lang over hebben. Alleen daarom al is een verblijf op minicamping de Westert in Limmen aan te raden.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping de Westert in Limmen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina