Minicamping De Weidevogel in Boekel
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Weidevogel in Boekel, een Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, bestaat uit een prachtig groot grasveld, met beukenhagen en diverse schaduwbomen. Het zijn ruime plaatsen met 6 ampere stroom. Voor uw rust en die van uw medekampeerders dienen de outo's geparkeerd worden op de ruime parkeerplaats. In het hoogseizoen zijn er veel gezinnen met jonge kinderen en is het gezellig druk. In het voor- en naseizoen vindt u op Minicamping De Weidevogel in Boekel, een Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, echter veel rust, ruimte en gezelligheid die vooral de oudere kampeerder erg aanspreken.

 

 

Minicamping De Weidevogel in Boekel heeft ruim sanitair inclusief een invalide douche/wc. Verder staat er een wasmachine en droger. In de grote overdekte recreatieruimte met oa een pingpongtafel, voetbaltafel en diverse spel en leesmateriaal bevind zich de groente- en afwasplaats. Buiten zijn er veel leuke spelmogelijkheden, onder andere een groot voetbal/volleybalveld. Ook is er een zandbak met diverse speeltoestellen. Verder staan er diverse skelters en kinderfietsjes gratis ter beschikking. Er zijn veel dieren op en rond de camping, zoals ganzen, hertjes, geiten, konijnen, kippen een varken,paard en poezen. In het hoogseizoen wordr er vaak een kampvuur gemaakt waar je lekkere broodjes op kunt bakken. De jeu de boules banen zijn centraal gelegen op het kampeerterrein.

 

Minicamping "De Weidevogel" is omgeven door een bomenrand en ligt dicht bij de bossen. Op de broekgronden vindt men een scala aan weidevogels in een typisch Brabants wandel- en fietsgebied. De boerderijcamping ligt aan de ANWB knooppunt route. Verder zijn er een aantal mooie fiets/ wandelroutes in de buurt. Kortom veel natuur rondom, toch is de afstand naar het dorp maar anderhalve kilometer. Op de camping is veel informatie aanwezig over fiestroutes, musea en leuke dagtrips.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van minicamping De Weidevogel in Boekel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina