Minicamping De Weidebloem in Arnemuiden
Boerencamping in de provincie Zeeland

Als u wilt u ervaren wat het voor kinderen betekent om te kamperen op een minicamping op het platteland, kom dan eens naar minicamping De Weidebloem in Arnemuiden, een boerencamping in de provincie Zeeland. Uw kinderen voelen zich hier ook een klein beetje boer. Helpen met voederen, de koeien uit de wei halen, allemaal hele leuke dingen. Als uw kinderen genieten dan geldt dat ook voor u als u kampeert op minicamping De Weidebloem in Arnemuiden, een boerencamping in de provincie Zeeland.

minicamping De Weidebloem in Arnemuiden, boerencamping in Zeeland

De voorzieningen op minicamping De Weidebloem in Arnemuiden zijn erg modern en ruim ingericht, ook voor de rolstoelganger. Er zijn 4 douches, 4 toiletten en natuurlijk 4 wastafels.  Natuurlijk wordt alles zeer goed schoongehouden. De afwas kunt u buiten doen, maar wel overdekt en beschut. De plaatsen op de camping zijn erg ruim ingericht en u geniet hier van veel privacy. Voor de kinderen is er naast het “boeren” ook genoeg te spelen, oa. Skelters en een mooie en veilige trampoline.

boerderijcamping De Weidebloem in Arnemuiden, zeeland

 

Minicamping De Weidebloem in Arnemuiden is gelegen aan het kleine natuurgebied De Bikken, vlak aan een mooie dijk met prachtieg wandelroutes. Voor de watersportliefhebbers is het Veersemeer heel dichtbij. Maar Middelburg en Vlissingen, op korte afstand van de camping, verdienen een bezoekje. Eén van de activiteiten is natuurlijk een bezoek brengen aan de mooie standen waar Walcheren over beschikt. Zeeland  staat bekend om de meeste zon-uren, dus heel ver weg hoeft u niet om mooi bruin te worden.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Weidebloem in  Arnemuiden

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina