Minicamping De Waddenster in Den Hoorn
Boerderijcamping op Texel (Noord-Holland)

Minicamping De Waddenster in Den Hoorn, een boerderijcamping in Noord-Holland is een kleinschalige en gemoedelijk camping op het veelzijdig en prachtige Waddeneiland Texel. Het is een ideale camping om te genieten van de rust, en de ruimte van het eiland. Een mooie en verzorgde camping voor caravans, campers en kampeertenten. De Waddenster bevindt zich vlakbij de veerpont ter hoogte van het dorpje het Horntje. De camping beschikt over 15 royale en beschutte kampeerplaatsen, allemaal ruim van opzet en voorzien van maar liefst 16 ampère elektra en een eigen wateraansluiting. Alle kampeerplekken op Minicamping De Waddenster in Den Hoorn, een boerderijcamping op Texel zijn ongeveer 100m2 groot en begrensd door een bomenhaag voor lekker veel beschutting.

 

 

De kampeerplaatsen op minicamping De Waddenster in Den Hoorn zijn voorzien van privé sanitair. Bij aankomst ontvangt u een sleutel voor uw eigen douche, toilet en wastafel. Helemaal voor u alleen dus! Er is ook een stortplaats voor uw chemisch toilet en een goed werkende wifi (tegen betaling). Een aantal kampeerplekken kan beschikken over een eigen picknicktafel. Honden zijn in overleg ook welkom. Tevens is er een gezellige recreatieruimte. Daar kunt u een boek lezen of gewoon heerlijk ontspannen. Er zijn stiften en kleurpotloden voldoende, zodat kinderen ook een mooie kleurplaat kunnen maken. Wilt u graag warme broodjes bij uw ontbijt? Ook dat is hier mogelijk. Wil je je paard of pony mee naar de camping? Dat kan op hier ook. In de omgeving kunt u er heerlijk op uit om te wandelen en te fietsen.
Op loopafstand van minicamping De Waddenster in Den Hoorn ligt de Mokbaai, die de Waddenzee in het klein genoemd wordt. Hier zijn kwelders, wadplaten, een geul en een mosselbank en veel wadvogels te zien. Wilt u heerlijk genieten van het Texelse strand? Strandpaal 9 ligt op 9 km afstand vanaf de camping. Het is een heerlijk en gezellig strand voor een mooie stranddag of een geweldige strandwandeling. Sluit je stranddag af met en een drankje of een lekkere maaltijd op het gezellige paviljoen terwijl je de zon in zee ziet zakken. En natuurlijk kunt u heerlijke fietstochten maken over dit mooie Waddeneiland.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping op Texel, Noord-Holland?
Bekijk dan de website van Minicamping De Waddenster in Den Hoorn.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina