Minicamping De Vroljke Flierefluiter in Someren Heide
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Vrolijke Flierefluiter in Someren Heide is een klein familiebedrijfje waarbij ook nog een paardenhouderij en caravanstalling gevestigd zijn Dit alles is gelegen in het buitengebied van de gemeente Someren. De camping heeft 15 tot 20 ruime plaatsen welke gescheiden worden door nette beplanting zodat u indien gewenst toch van uw privacy kunt genieten. Bij elke plaats is stromend water aanwezig. Afwijkend van vele andere campings heeft u hier een eigen stroommeter van 16 ampére. Dus u bepaald zelf aan de hand van uw verbruik hoeveel u dient te betalen. Uw auto dient te parkeren op de centrale parkeerplaats van Minicamping De Vlolijke Flierefluiter in Someren Heide, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

 

Minicamping De Vrolijke Flierefluiter in Someren-Heide

Over de aanwezige voorzieningen op Minicamping De Vrolijke Flierefluiter in Someren Heide valt niets te klagen. De uitstekende service van de eigenaren is de basis van dit alles. Het sanitair is erg goed, er zijn gescheiden ruime douches en toiletten, ook voor mindervalide kampeerders. Afwassen kunt u overdekt doen. Er is een gezellige kantine (ook te huur) en een terras. Voor de grote en kleine kinderen is er ook een grote speelweide met o.a. ook een Jeu de Boulesbaan.Paardenliefhebbers mogen hun paard meenemen want er is stallingsruimte aanwezig. Voor de kampeergasten op deze boerderij is Wifi beschikbaar.

 

Boerderijcamping De Vrolijke Flierefluiter in Noord-Brabant

Als u op Minicamping De Vrolijke Flierefluiter in Someren Heide verblijft dan hoeft u zich tijdens dit verblijf niet te vervelen. Wat vindt in de omgeving van De Vrolijke Flierefluiter: Het Vogelasiel in Someren, het Nationaal Beiaardmuseum en Natuurmuseum in Asten, Mijl op zeven in Ospel: een Ecologisch gebouwd centrum met veel informatie over de Peel en omgeving. U kunt van hieruit prachtige wandelingen maken. Verder is er o.a. ook nog het Dierenrijk in Nuenen, Toverland in Sevenum en diverse zwembaden in Eindhoven en Weert. En niet te vergeten het bos in Someren Heide voor urenlange wandelingen, fietsroutes en ruiterroutes.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping De Vrolijke Flierefluiter in Someren Heide.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina