Minicamping De Vetweide in Almen
Boerencamping in de provincie Gelderland

Welkom op minicamping De vetweide in Almen, een boerencamping in de provincie Gelderland. Dat willen Henk, Coby en de kinderen u graag vertellen. De boerderij ligt op 1 km vanaf het kleine dorpje Almen (Gem.Lochem) in de schitterende omgeving van de Achterhoek (Gelderland) tussen het Twentekanaal en het riviertje de Berkel. De Vetweide is een oude boerderij uit 1848. Sinds enkele jaren zijn er geen agrarische activiteiten meer. Een deel van de grond is in gebruik als mini camping, de gebouwen zijn in gebruik als caravanstalling en opslagruimte. De helft van de boerderij verhuurt men als vakantieappartement. Ook wordt er op beperkte schaal houten speelgoed e.d. gemaakt en verkocht. De ezels verhuurt men om wandeltochten mee te maken. Kamperen bij de boer doe je dus op minicamping De vetweide in Almen, een boerencamping in de provincie Gelderland.

Minicamping De Vetweide in Almen, Gelderland


Achter de boerderij bevindt zich de minicamping De vetweide in Almen. Deze is omsloten door bos en weilanden. Vanaf de camping kunt u de schepen door het Twentekanaal zien varen. Hier kan ook gevist worden. Er zijn 15 kampeerplekken op een gezellig (gedraineerd) terrein. Voor uw auto is er een aparte parkeerplaats achter de caravanstalling naast de camping. De fiets mag in de kapschuur. De sanitaire voorzieningen zijn gevestigd in het achterhuis van de boerderij, daar staat ook een wasmachine met centrifuge en een folderrek met tips over de omgeving.

Om uw kampeerverblijf zo comfortabel mogelijk te maken kunt u beschikken over houten vlonders(120x60) om in de voortent te leggen. Zo zijn uw spullen vrij van de grond en kunt u lekker stabiel zitten. Voor de kinderen is er een grote zandbak op de camping, diverse speeltoestellen en speelgoed, skelters, driewielers en een apart speelveld om ook de kleintjes volop te laten genieten van hun kampeerervaring. Ook is op de camping een dierenwei met kippen, konijnen, ganzen, eenden, geiten en ezels aanwezig.

Boerencamping De Vetweide in Almen, Achterhoek

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De vetweide in Almen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina