Minicamping De Vergeethoek in Borssele
Boerderijcamping in de provincie Zeeland.

In de "Zak van Zuid- Beveland", tegen de Westerschelde aan net buiten het pittoreske dorp Borssele ligt onze minicamping De Vergeethoek, een boerderijcamping in de provincie Zeeland. Op het terrein van deze minicamping van 1,2 Ha, omringd door akkers, zijn er 5 velden met verschillende grootte en kenmerken. In totaal zijn er 15 zeer ruime plaatsen beschikbaar. Denk aan kamperen op een plaats van zeker 400 m² . Waar elders vind je zo een grote ruimte per plaats? Juist, alleen op Minicamping De Vergeethoek in Borssele, een Boerderijcamping in de provincie Zeeland.

 

Minicamping De Vergeethoek in Bossele


De voorzieningen op Minicamping De Vergeethoek in Borssele zijn erg netjes. Er is schoon sanitair aanwezig, men beschikt over een eigen bibliotheek met boeken, tijdschriften, stripboeken en diverse puzzels. Vóór de bibliotheek is een ontmoetingsplaats met een picknicktafel, een vuurkorf en een BBQ. Dieren die U bij ons kunt zien zijn oa. fazanten, hazen, konijnen, egels, uilen, diverse roofvogels, spechten, vlaamse gaaien, puttertjes, vliegenvangers en roodborstjes. De "fruitwei" is werkelijk een plaatje. De appel-, peren- en pruimenbomen staan in het voorjaar prachtig in bloesem. Als het fruit rijp is in september kunt U als gast meehelpen plukken, op de camping heeft men de beschikking over grote gaspitten, waarmee er oa appelmoes gemaakt kan worden.

 

Ruim veld op boerderijcamping De Vergeethoek in Borssele


Goes, Vlissingen, Middelburg en Terneuzen zijn binnen 20 minuten vanaf minicamping De Vergeethoek bereikbaar. Brugge en Antwerpen op slechts 80 km en Gent op 60 km. Met een natuurgebied vlakbij, waar diverse vogels zoals ganzen en zelfs ooievaars te zien zijn, maakt de directe omgeving een wandeling waard. Het zoeken naar haaientanden op het strandje 'de Kaloot' op nog geen 10 minuten van de boerderijcamping geniet nationale bekendheid. Ook de Westerschelde, waar dagelijks diverse schepen van en naar Antwerpen te zien zijn, en het uitzicht werkelijk fantastisch is. Dit geeft een heerlijk vakantie gevoel. In de wijde omgeving is het heerlijk fietsen, met diverse leuke uitzichten op de polders. Voor visliefhebbers is de minicamping de ideale stek, op nog geen 400 meter van de Westerschelde. Juist voor hen die de drukte van de strandcampings willen vermijden, is minicamping De Vergeethoek in Borssele de perfecte plaats.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Vergeethoek in Borssele

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina