Minicamping De Tramhalte in Esbeek
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Jan en Luus van Dal heten u van harte welkom op mini-camping "de Tramhalte" in Esbeek, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant. Hier vindt u rust, ruimte en gastvrijheid. Op deze camping wordt u als een gast ontvangen en is uw vakantie nog betaalbaar. Service en gastvrijheid zijn twee begrippen die bij Jan en Luus hoog in het vaandel staan. In 2008 is deze camping dan ook door VeKaBo Nederland uitgeroepen tot beste minicamping van regio Noord-Brabant! Dus zeker een bezoekje waard: minicamping De Tramhalte in Esbeek, een minicamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping De Tramhalte in Esbeek, Noord Brabant


Minicamping "de Tramhalte" in Esbeek biedt 15 staanplaatsen voor caravans of tenten. Daarnaast worden ook een tweetal luxe appartementen ter verhuur aangeboden. Het verwarmde toiletgebouw (in 2004 vernieuwd!) biedt u 4 toiletten, 4 douches en 4 wasbakken. Tevens is er een wasbak voor het wassen van groenten e.d. Naast staanplaatsen voor caravans of tenten biedt mini-camping "de Tramhalte" ook een tweetal luxe appartementen ter verhuur aan. Het gehele campingterrein is omringd door een ruime groenstrook. Uw privacy is dus gewaarborgd!

Verder is er een kinderboerderij met kleinvee en pony's. Kinderen kunnen hier ook een ritje maken. Er is voldoende speelruimte voor kinderen aanwezig. Bij aankomst ontvangt u gratis een informatiemap met daarin fiets- en wandelroutes. De boerderij ligt in een bosrijke omgeving op 400m. afstand van landgoed "de Utrecht" (vrij toegankelijk) en tegen landgoed "Gorp en Roovert" (vrij toegankelijk). Minicamping De Tramhalte in Esbeek is een prima uitgangspunt voor dagtochten naar bijvoorbeeld strand- en safaripark "de Beekse Bergen" (5 km.), de Efteling (20 km.), België (1 km.) In het gezellige hart van het nabij gelegen Hilvarenbeek zijn vele restaurants te vinden Verschillende musea in de omgeving (Nationaal likeurmuseum,Brouwerijmuseum, Museum de Dorpsdokter)

Boerencamping De Tramhalte in Esbeek, Noord-Brabant


Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Tramhalte in Esbeek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina