Vakantiepark De Tijnjehoeve in Boornzwaag
Minicamping in de provincie Friesland

Wilt u een zorgeloze mini- / water vakantie, kom dat bij Vakantiepark De Tijnjehoeve in Boornzwaag, een minicamping in de provincie Friesland. De camping is gelegen tussen Sneek en Joure. Vakantiepark De Tijnjehoeve de ideale locatie voor een weekendje weg, vakantie (week / midweek) of familieweekend aan het water. Het vakantiepark beschikt over een camping met 10 kampeerplaatsen. waarvan er 3 met luxe glamping / safaritenten zijn ingericht. Tevens zijn er 3 camperplaatsen beschikbaar. Liever iets anders? kies dan voor het vakantiehuis (5-7 personen) of de groepsaccommodatie (18 tot 25 personen). Vakantiepark De Tijnjehoeve in Boornzwaag, een minicamping in de provincie Friesland beschikt tevens over een jachthaven met 30 ligplaatsen.

vakantieparkde tijnjehoeve in Boornzwaag, mini camping in Friesland


Vakantiepark De Tijnjehoeve in Friesland biedt luxe, kindvriendelijke en moderne faciliteiten om uw vakantie compleet te maken. U kunt dus rustig achteroverleunen of juist actief genieten van de mogelijkheden die de waterrijke omgeving u biedt. Het team van Vakantiepark De Tijnjehoeve staat voor u klaar om u te ontzorgen en u een ontspannen vakantie te bezorgen. Er is een net sanitair gebouw, een wasmachine en droger en natuurlijk een afwasgelegenheid met warm water. Voor de gasten is er gratis WiFi. U kunt hier ook eventueel fietsen of zelfs een boot huren. Vanaf de jachthaven bent u via een open vaarverbinding zonder bruggen op het Sneekermeer in 15 tot 20 minuten. Ook kunt u een mooie tocht maken naar bijvoorbeeld de Langweerder Wielen.

Minicamping De Tijnjehoeve in Friesland, bij Sneek

 

Ontdek de mooiste plekjes in het waterrijke landschap van Friesland vanuit dit luxe vakantiepark. Ideaal voor een wandeling, fietstocht of watersport. Ook cultuurliefhebbers halen hun hart op in de omgeving van Vakantiepark De Tijnjehoeve in Boornzwaag. Je hoeft je geen seconde te vervelen, de omgeving heeft alles voor een zorgeloze vakantie. Een aanrader is het Fries Scheepvaart Museum in Sneek. U kunt dan ook mooi de stad zelf bezoeken, met o.a. de mooie Sneeker waterpoort. Ook het Woudagemaal, het grootste stoomgemaal van de wereld, is zondermeer een bezoek meer dan waard. Dit is slechts een korte greep uit alle mogelijkheden voor een fantastische vakantie.

 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze minicamping met jachthaven in Friesland?
Bezoek dan hier de website van Vakantiepark De Tijnjehoeve in Boornzwaag.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina