Minicamping De Tien Morgen in Limmen
Boerencamping in Noord-Holland

Minicamping De Tien Morgen in Limmen, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, is een kleinschalige camping (max. 20 plaatsen) op een inactief melkveebedrijf van de familie Duijn. Hoewel de boerderij niet meer in bedrijf is, is de plattelandssfeer nog volop aanwezig! Met uitzicht op een weids polderlandschap en het strand van Bakkum op slechts 4 km afstand, is het hier heerlijk vakantie vieren. Voor kinderen is er veel ruimte om te spelen en voor wie graag met de fiets op pad gaat, is deze camping een prima uitvalsbasis. Ook leuke steden zijn er genoeg in de omgeving van minicamping De Tien Morgen in Limmen, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, zoals Alkmaar (10 km), Haarlem (20 km) en Amsterdam (30 km).

minicamping de tien morgen in Limmen, boerencamping in Noord-Holland

De sfeer op Minicamping De Tien Morgen in Limmen is ongedwongen; niets moet, (bijna) alles mag. Enkele jaren geleden zijn de sanitaire voorzieningen vernieuwd en is er zelfs rekening gehouden met mindervalide gasten. De stal fungeert als overdekte fietsenstalling en er is een aparte parkeerplaats, waardoor de camping autovrij is. Er zijn veel speelattributen voor kinderen (o.a. skelters, trekkertjes, fietsjes, glijbaan, schommel, wip) en er is een veldje om boerengolf te spelen. Daarnaast is er gratis draadloos internet (WiFi), een wasmachine en een informatiehoek.

boerencamping De Tien morgen in Limmen, Noord-Holland

Er is genoeg te doen in de omgeving van Minicamping De Tien Morgen in Limmen. Het strand van Bakkum is gelegen op slechts 4 km afstand. Fietsfanaten kunnen gemakkelijk aansluiting vinden bij de routes van de zogeheten fietsknooppunten. Voor de liefhebber is er viswater in de nabije omgeving en zijn er kano- en roeimogelijkheden. Zo nu en dan gaat Kees met paard en een wagen de duinen in en dan mogen campinggasten die het leuk vinden mee een ritje maken. De familie Duijn heet u graag van harte welkom!

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Noord-Holland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping De Tien Morgen in Limmen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina