Minicamping De Stroe in Kootwijkerbroek
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Minicamping De Stroe in Kootwijkerbroek, een boerderijcamping in de provincie Gelderland is gelegen op een unieke plaatst op de mooie Veluwe bij de bossen van Kootwijk. Er zijn 25 leuke plaatsen die voorzien zijn van 6 amp. electra, (veelal) eigen wateraansluiting, eigen vuilwaterafvoer en een tegelterras t.b.v. de voortent. Alle plaatsen liggen mooi aan de rand van het grasveld waardoor u voldoende privacy heeft. Uw auto dient,nadat u de caravan of tent op de plaats heeft geïnstalleerd, op de centrale paerkeerplaats gezet te worden. Hierdoor verblijft u op Minicamping De Stroe in Kootwijkerbroek, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, op een mooi en veilig kampeerterrein.

 

Minicamping De Stroe in Kootwijkerbroek

 

De voorzieningen op Minicamping De Stroe in Kootwijkerbroek voldoen ruimschoots aan de door de Vekabo gestelde eisen. Tegen een kleine vergoeding kunt u op deze boerderijcamping gebruik maken van de wasmachine, de centrifuge en het draadloos internet (WiFi). Het sanitair bestaat uit 6 toiletten, 6 douches, 7 wasbakken, een urinoir, 4 afwasgelegenheden en natuurlijk een afstortplaats voor uw chemisch toilet. Op het terrein vindt u ok een hele mooie visvijver voor de gasten. Naast de visvijver liggen ook nog twee mooie Jeu de Boules banen.

Boerderijcamping De Stroe in Gelderland, Veluwe

 

Minicamping De Stroe in Kootwijkerbroek is bij uitstek een goed uitgangspunt voor fietsroutes van de ANWB en de VVV. Bij het regionale VVV-kantoor is allerlei informatie voorhanden om u een aangenaam verblijf op de Veluwe te garanderen. Recreatieve mogelijkheden en bezienswaardigheden in de omgeving van Stroe zijn o.a. in: Voorthuizen, Kootwijk, Harderwijk, Barneveld, Amersfoort, Otterlo, Arnhem en Apeldoorn. Zoals u ziet zijn er volop mogelijkheden om een aantal weken uw vakantie op deze boerderijcamping door te brengen.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Stroe in Kootwijkerbroek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina