Mini camping De Stippelberg in De Mortel
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Henry, Carla v.d Biggelaar en hun kinderen, eigenaren van minicamping De Stippelberg in De Mortel, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, willen u van harte uitnodigen voor een bezoekje aan hun camping. De camping is gelegen in een unieke bosrijke omgeving. U kunt het op de foto op de website ook zien, je loopt direct het bos in voor een fijne wandeling door de natuur. Gaat u liever fietsen dan zijn daar ook voldoende mogelijkheden in dankzij de vele bewegwijzerde en knooppunten routes. Bij de laatste kunt u zelf vooraf een route uitstippelen. Dus een mooi startpunt voor diverse activiteiten is minicamping De Stippelberg inDe Mortel, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping De Stippelberg in De mortel
Mini-Camping De Stippelberg in De Mortel is een boerderijcamping waarvan de boerderij actief is. 's Morgens en 's avonds worden ongeveer 65 koeien gemolken en worden kalfjes gevoerd. De gasten zijn natuurlijk welkom om een kijkje te komen nemen. De camping ligt op 150 meter afstand van de boerderij. De standplaatsen zijn erg ruim en van elkaar afgescheiden door een groene haag. De auto kan er makkelijk bij staan. Verder aanwezig zijn: sanitaire voorzieningenm, 4 douches, 4 toiletten, ook toegankelijk voor gehandicapten, met warm water en douches, een recreatieruimte, een speelweide en jeu de boules banen.


Het dorp De Mortel ligt aan de westrand van de Brabantse Peel en is centraal gelegen binnen een half uur rijden van Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Nijmegen en Venlo. Gemert een actief en gezellig dorp met bezienswaardigheden waaronder een kasteel boerenbondmuseum, speeltuin en zwembad ligt op 4 km. Met andere woorden: voor een culturele - , ontspannen- en/of culinaire vakantie is minicamping De Stippelberg in De Mortel de juiste locatie.

Boerencamping De Stippelberg in De Mortel, Noord Brabant


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Stippelberg in De Mortel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina