Minicamping De Stellop Hoeve in Moergestel
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Stellop Hoeve in Moergestel, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, is rustig gelegen op ongeveer 2 kilometer van het centrum in Moergestel, gemeente Oisterwijk, de parel in het groen. Het is geen actieve boerderij meer, maar de hoeve op zich is al een bezienswaardigheid. Het is een zgn. langgevel boerderij. Er zijn 19 kampeerplaatsen beschikbaar met allemaal een verharde voortentplaats en voorzien van 6 amp. stroomaansluiting. Er is een perfecte grasmat aanwezig en mede om die in goede staat te houden dienen auto's van de gasten op Minicamping De Stellop Hoeve in Moergestel, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, op de centrale parkeerplaats gezet te worden.


Veld van Minicamping De Stellop Hoeve in Moergestel

 

De voorzieningen op Minicamping De Stellop Hoeve in Moergestel zijn in voldoende mate aanwezig en voldoen aan de door de SVR gestelde eisen. Er zijn 3 douches met warmwater (wel muntgebruik), 3 wastafels, 3 toiletten, een urinoir, 2 watertappunten, een wasmachine, een droger en een centrifuge. Ook is er een slechtweerlocatie, in deze recreatiezaal zijn o.a. een sjoelbak, een tv, diverse boeken en een jeu de boules baan. Verder zijn er diverse speeltoestellen voor de kinderen aanwezig. Uw fiets kunt u eventueel in de overdekte ruimte stallen. De boerderijcamping beschikt over (gratis) draadoos internet, Wifi. Er zijn tevens 2 B&B kamers te huur.

Boerderijcamping De Stellop Hoeve in Moergestel

 

 

Minicamping De Stellop Hoeve in Moergestel ligt maar 3 km van de A58 zodat u snel bij alle attractieparken in de omgeving kunt zijn o.a. de Efteling, Beekse bergen, etc. De Boerderijcamping geeft uitzicht op mooie bossen en landerijen. Daarnaast zit men vlakbij de Oisterwijkse bossen en vennen, een prachtig natuurgebied, de Kampina (2km) en het nieuwe natuurgebied Land van de Hilver dat meteen achter de camping ligt waarin u naar hartelust kunt wandelen en fietsen (knooppunten route). Fiets- en wandelroute's in bruikleen. Maar er is natuurlijk nog veel meer te zien in de prachtige Brabantse land.

 

Wilt meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping De Stellop Hoeve in Moergestel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina