Minicamping De Stamhoeve in Biezenmortel
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Stamhoeve in Biezenmortel, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant is een schitterende minicamping in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland; de Loonse- en Drunense Duinen. Kamperen bij de boer op een mooi gezellig aangelegd kampeerterrein, zeer verzorgd met zelfs een verwarmd toiletgebouw, een fietsenstalling, gratis houten tuinvlonders voor in de voortent, speeltuintje, (kinder-)zwembad, watertappunt per plaats, CAI aansluiting, wifi hotspot.Heerlijk fietsen; direct aan de bekende knooppunten routes. Zoals u ziet voor ieder wat wils op minicamping De Stamhoeve in Biezenmortel, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping De Stamhoeve in Biezenmortel

 

Verder kunt uindien u kampeert op minicamping De Stamhoeve in Biezenmortel heerlijk wandelen in de Loonse- en Drunense Duinen. De camping ligt op een steenworp afstand van de dorpen Helvoirt en Udenhout, tussen de steden Tilburg en Den Bosch, ook Oisterwijk en het vestingstadje Heusden zijn in de buurt. Dus ook het zogenaamde cultuursnuiven is hier heel goed mogelijk. Leon en Janine Kuypers willen u graag verwelkomen op hun mooie camping. Ze hebben nog een echte boerderij, hoofdzakelijk schapen.

De minicamping De Stamhoeve in Biezenmortel ligt achter de boerderij, dus lekker rustig van de weg af. De 'doelgroepen' van Leon en Janine zijn de mensen die van rust houden. Die genieten van de natuur, fietsen en wandelen en gezinnen met kleine kinderen. Dus geen georganiseerde bingo-avonden enzo. Men heeft ruime kampeerplaatsen. Het kampeerveld is verdeeld in 2 velden, de plaatsen zijn speels aangelegd; niet een standaard vierkant veld dus! Men probeert gezinnen met kinderen op het eerste veld in te delen; dichtbij de speeltuin. Het achterste veld is meer voor de rust-zoekers.

Biezenmortel in Noord-Brabant

 

Wilt u meer weten over deze mooie boerencamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Stamhoeve in Biezenmortel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina