Minicamping De Schijvenaer in Schijf
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

De familie Veeke van Minicamping De Schijvenaer in Schijf, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant heet u vn harte welkom op hun mooie camping in het zuiden van de provincie. De familie heeft al vele jaren een boomkwekerij. Dit is een vak dat men nog steeds met veel ambitie uitvoert. Een aantal jaren geleden is het idee gerezen om er een mini-camping bij te beginnen. In 2005 is er eindelijk toestemming gekomen en konden ze hun droom gaan verwezenlijken. Op de kwekerij lopen ook kippen en die zorgen in de zomer dagelijks voor een vers eitje. Een mooie kleinschalige camping is Minicamping De Schijvenaer in Schijf, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Schijvenaer in Schijf, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant

 


Geniet u ook graag van natuur, rust, vrijheid en wilt u kennismaken met de echte brabantse gezelligheid? Dan bent u van harte welkom op mini-camping de Schijvenaer in Schijf. De camping is aangesloten bij de SVR. Dit betekent dat men zich houdt aan de regels zoals SVR ze heeft vastgesteld, inclusief de lage prijzen. Er is een aparte parkeerplaats voor de auto’s. Tevens zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig. Deze is in april 2008 geheel vernieuwd. De camping is gelegen in Schijf, West-Brabant. In de omgeving liggen steden zoals Etten-Leur, Roosendaal, Breda en, iets verder over de grens, Antwerpen.

Als gast van minicamping De Schijvenaer in Schijf kunt u genieten van de groene omgeving. U zit tussen de bomen van de kwekerij en u bent altijd welkom om met de eigenaren een rondje door de kwekerij te lopen. En ook al is er geen haan die ’s ochtends kraait, de kippen zorgen dagelijks voor verse eieren. Dat is pas echt kamperen bij de boer. Er is ook een caravan te huur. De caravan biedt plaats aan maximaal 4 personen en is voorzien van een luifel. De caravan is volledig ingericht en is voorzien van alle benodigdheden. U moet wel zelf bedlinnen en handdoeken meebrengen. Huisdieren zijn niet toegestaan in de huurcaravan.

Toiletgebouw boerencamping De Schijvenaer in Schijf, Noord Brabant

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Schijvenaer in Schijf.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina