Minicamping De Schietberg in Liessel
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Schietberg in Liessel, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant heeft iets unieks: de camping beschikt over 30.000m2 eigen bos! Er zijn 6 kampeerplaatsen met 16 amp elektra en eigen wateraansluiting en -afvoer. Als u zelf geen kampeermiddel heeft zijn er ook 4 verhuuraccommodaties. Er is een pipowagen geschikt voor 4 personen, een safaritent voor 6 personen en 2 pipowagentjes geschikt voor elk 2 personen. Het is een autovrije camping, hetgeen de rust en de veiligheid ten goede komt. Huisdieren zijn op Minicamping De Schietberg in Liessel, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant helaas niet toegestaan.

Minicamping De Schietberg in Liessel


Minicamping De Schietberg in Liessel is aangesloten bij de SVR en voldoet natuurlijk wat voorzieningen betreft aan de door hen gestelde eisen. Zij beschikken over een unieke douche-ervaring, laat u verassen! Natuurlijk zijn campers ook welkom. Er zijn veel voorzieningen op en nabij de camping. Er is voldoende speelgelegenheid voor de kinderen, er zijn: een speeltuintje, voetbalgoals, een volleybalnet, skelters en buitenspeelgoed. Maar heel uniek is natuurlijk het 30.000m2 eigen bos! Voor kinderen een ware belevenis. En niet te vergeten tegenwoordig: er is wifi aanwezig.

De vrolijke ingang tot de minicamping in Noord-Brabant

 

Minicamping De Schietberg in Liessel ligt vlak bij het mooie natuurgebied "De Peel". Met heel veel fiets- en wandelroutes. Daarnaast zijn er nog vele musea en bezienswaardigheden in de buurt. Vlakbij de mogelijk om te vissen of paardrijden. Er is ook viswater in omgeving. En natuurlijk leent deze omgeving zich vooral voor het maken van prachtige wandelingen en fietstochten. Hier kunt u genieten van de stilte. In de nabije omgeving zijn alle belangrijke voorzieningen aanwezig.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Schietberg in Liessel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina