Minicamping De Schellehoeve in Alphen
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

De familie Schellekens is de eigenaar van minicamping De Schellehoeve in Alphen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant. Zoals de familie zegt: u vindt hier de echte Brabantse Gastvrijheid, maar om dat te ervaren dient u natuurlijk wel eens te kamperen op deze leuke minicamping. De plaatsen op minicamping De Schellehoeve in Alphen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant zijn allemaal ruim opgezet.

boerderijcamping De Schellehoeve in Alphen


Minicamping De Schellehoeve in Alphen is gelegen tussen de akkers en weilanden en behoort toe tot een actieve melkveehouderij. Hier kampeert u dus echt bij de boer. U komt hier helemaal tot rust. Er is een verwarmde huiskamer waar u kunt vertoeven als het weer eens wat minder is. Fiets en wandelroutes, die hier volop aanwezig zijn, kunt u lenen van de eigenaren. Voor u het weet fiets u door het Belgische land.

boerencamping De Schellehoeve in Alphen

 

Op loopafstand van minicamping De Schellehoeve in Alphen vindt u de mooie bossen van Chaam en het gratis te bezoeken recreatiegebied ’t Zand. Hier kunt u zich dagen vermaken. Maar natuurlijk gaat u ook de oude Brabantse steden met een bezoekje vereren. Historische gebouwen wisselen zich af met de moderne. Voor meer informatie kunt natuurlijk altijd terecht bij de eigenaren van deze leuke camping.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Schellehoeve in Alphen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina