Minicamping De Schaarkamp in St. Jansklooster
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Minicamping De Schaarkamp, een boerderijcamping in de provincie Overijssel biedt u rust, sfeer en gezelligheid. Achter de boerderij is het kampeerveld met 40 ruime plaatsen. Er is veel beplanting met bomen en struiken aanwezig en bieden dus veel privacy. Natuurlijk is iedere plaats voorzien van een electra aansluiting. Om het gras te sparen is er op iedere plek een betegelde vloer aangelegd. Vanaf de meeste plaatsen heeft u een goed uitzicht over het weidse landschap. Ook is er een compleet ingerichte stacaravan te huur. Minicamping De Schaarkamp in St. Jansklooster, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is gelegen in de noord-west hoek van de provincie.

 

inicamping De Schaarkamp in St. Jansklooster, Overijssel

 

Het sanitair van Minicamping De Schaarkamp in St. Jansklooster is gevestigd in de voormalige stallen. Er zijn 4 ruime douches en toiletten, waarvan één geschikt is voor minder valide mensen. Ook zijn er nog 2 aparte afsluitbare wastafelruimtes. Aan de zijkant van het sanitairgebouw is een overdekte afwasplaats aangebracht. Hier is ook de afstort voor het chemisch toilet. Overal is gratis warm water beschikbaar. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Er is een leuke speelhoek met o.a een schommel, glijbaan en klimhuis. Ook zijn er natuurlijk diverse dieren, zoals schapen, kippen en konijnen op deze boerderijcamping aanwezig. In het achterste gedeelte van de boerderij, het Achterhuus, is omgebouwd tot een grote huiskamer met oa. radio, tv en internet. Hier kan men met andere gasten een leuk spel doen of in de vele folders, boeken en lectuur over de omgeving te lezen. Er is gratis wifi beschikbaar.

 

Uitzicht over de weilanden vanaf boerderijcamping De Schaarkamp in St. Jansklooster

 

De omgeving van Minicamping De Schaarkamp in St. Jansklooster biedt u vele mogelijkheden. Het grote meren- en plassen gebied bevindt zich hemelsbreed op slechts 500 meter vanaf de camping. Hier ligt o.a. Giethoorn met de mooie kanalen, Belt Schutsloot en de Beulakker- en Belterwiede, schitterende vaargebieden. Ook het nationaalpark de Weerribben is geweldig mooi. En wist u dat de kop van Overijssel het mooiste waterrijke natuurgebied van West-Europa bezit? Leuke plaatsen in de buurt van deze boerderijcamping zijn Vollenhove, Blokzijl en St. Jansklooster. Maar ook de steden Zwolle en Meppel zijn interessant om te bezoeken. U kunt uw activiteiten ook goed zelf samenstellen want er is WiFi aanwezig.


Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de webiste van Minicamping De Schaarkamp in St. Jansklooster

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina