Minicamping De Rousant in Zoutkamp
Boerencamping in de provincie Groningen

Minicamping 'de Rousant' in Zoutkamp, een boerencamping in de provincie Groningenis is een schitterend gelegen camping nabij het Lauwersmeer op een groene langgerekte landstrook tussen twee diepen. De sfeer van de zee en de rust en ruimte op de camping zal veel natuurliefhebbers aanspreken. Het is één van de grotere minicampings met 40 plaatsen en twee trekkershutten. Als u de camping binnenrijdt, tussen de prachtige begroeiing door, dan wordt u gelijk al aangenaam geprikkeld door de aparte sfeer. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs bij minicamping de Rousant in Zoutkamp, een boerencamping in de provincie Groningen.

Minicamping de Rousant in ZoutkampCamping 'de Rousant' bij Zoutkamp in het hoge noorden van de provincie Groningen heeft voor u een zee van ruimte. Een eindeloos lijkende weg tussen 't water door, met aan uw linkerzijde een ongekende variatie aan landschappelijk schoon en een grote verscheidenheid aan plekjes waar u een onderkomen kunt vinden voor tent of caravan.Besluit echter niet te snel, maar wees kieskeurig! Het kan! Ruimte is er genoeg. Wilt u dicht bij het water om te kunnen spelevaren, of zoekt u een rustige beschutting om te kunnen wegdromen?

Minicamping 'de Rousant' in Zoutkamp staat bekend om zijn rust.Een kantine, neen die treft u hier niet aan. Ook zijn er geen gezellige avonden, barbeques, bingo's etc. Dit alles past niet bij de omgeving waar de camping is gelegen. Wel is er voor evenuele slechtwer dagen een onderkomen waar ouders en kinderen zich kunnen vermaken. Als u de camping bezoekt dan weten we zeker dat, indien u van rust houdt, hier later nog een terugkeert.

Minicamping de Rousant in de provincie Groningen


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van minicamping 'de Rousant' in Zoutkamp
.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina