Minicamping De Revehof in Dronten
Boerencamping in de provincie Flevoland

De familie Boone heet u van harte welkom in de Flevopolder, op hun nieuwe mini-camping De Revehof in Dronten, een boerencamping in de provincie Flevoland.waar u rust, ruimte, gastvrijheid en voor uw kinderen speelplezier vindt. De camping is dan ook vooral geschikt voor jonge gezinnen en ouderen. De Revehof is van oudsher een veebedrijf geweest. De koeien stonden hier voorheen in de wei en in de schuren. De vorige eigenaar heeft de minicamping opgezet en de familie Boone gaan hier mee verder.Zij hebbenn allerlei aanpassingen gedaan, zoals een speelplaats met speeltoestellen, een dierenweide, een paardenbak.Ook is er een aparte parkeerplaats voor de auto's waardoor uw kinderen onbezorgd kunnen spelen op het campingterrein.

minicamping de Revehof in Dronten

 

Op de minicamping De Revehof in Dronten zijn keurige toilet- en douchevoorzieningen . Ook kunt u, tegen betaling, gebruik maken van een wasmachine en een droger. Ook is er een recreatieruimte met o.a. tafeltennis. Voor de kinderen is er een dierenweide met verschillende kleine dieren en natuurlijk ook een speelplaats met speeltoestellen zoals trampoline, glijbanen en schommels, skelters en bolderkar. Op de camping staan ruime plaatsen tot uw beschikking die allemaal zijn voorzien van een 6 ampere electriciteitsaansluiting.

Vanaf minicamping De Revehof in Dronten kunt u bij mooi weer genieten op het mooie Abbertstrand aan het Drontermeer of het Kabouterbos, allebei op ongeveer 3 kilometer vanaf de camping. Ook Kampen, dat slechts op 8 km vanaf de camping ligt is een bezoekje waard. Voor de avonturiers onder de campinggasten is het pretpark Walibi World een must, Verder zijn oa. Elburg, Lelystad en het dolfinarium Harderwijk zondermeer plaatsen die een bezoekje waard zijn. Zoals u ziet is deze camping in de Flevopolder ijzonder geschikt voor jonge gezinnen en ouderen, fietsers, wandelaars, hobbyvissers en alle andere natuurliefhebbers.

terrein van boerencamping de Revehof in FlevolandWilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Flevoland?
Kijk dan eens op de website van Minicamping De Revehof in Dronten.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina