Minicamping "De Reiger" in Overberg
Een boerencamping in de provincie Utrecht

De familie van der Grift heet u gaarne welkom op hun minicamping "De Reiger" in Overberg, een boerencamping in de provincie Utrecht. De camping is landelijk gelegen aan de buitenkant van Overberg (gemeente Amerongen). Hier kunt u genieten van de omgeving en de mooie natuur die de Utrechtse heuvelrug heeft.Voor een overzicht van de mogelijke uitstapjes adviseren wij contact op te nemen met de plaatselijke VVV. Dit alles vindt u op minicamping "De Reiger" in Overberg, een boerencamping in de provincie Utrecht.

minicamping De Reiger in Overberg, UtrechtMinicamping "De Reiger" in Overberg heeft ruime kampeerplaatsen. Bij de boerderij van de familie van der Grift heeft men een kampeerterrein ingericht met ruime kampeerplaatsen. Elk kampeerplaats is voorzien van elektriciteit. De camping beschikt over nieuw en modern sanitair te weten: 2 douches, 4 toiletten en spoelbakken.Kamperen bij de"Reiger" is leuk voor gezinnen met kinderen. Deze vinden een vakantie op de boerderij tussen de dieren een onvergetelijke belevenis. Ook zijn er enkele speeltoestellen aanwezig zoals een schommel en een glijbaan. Voor de gasten is er ook Wifi beschikbaar.

Minicamping "De Reiger" is zeer geschikt voor degenen die van de natuur houden. De natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De boerderij ligt midden in de natuur. Het Amerongse bos ligt ongeveer 3 kilometer van de boerderij. Vanuit deze mooie omgeving is het mogelijk om fietstochten te maken (wandel- en fietsroutes aanwezig). Toeristische trekpleisters in de omgeving zijn o.a. kasteel Amerongen, Ouwehands Dierenpark in Rhenen, buitenzwembaden in Scherpenzeel en Leersum en een binnenbad in Veenendaal dat tevens over een groot winkelcentrum beschikt.

minicamping De Reiger, provincie Utrecht

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Utrecht?
Kijk dan eens op de website van mini-camping "De Reiger" in Overberg.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina