Minicamping De Portlander in Nieuw Heeten
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Minicamping De Portlander in Nieuw Heeten, een boerderijcamping met 40 kampeerplaatsen. Door zijn ligging aan de rand van het dorp, bij uitstek geschikt voor rustzoekers en liefhebbers van de natuurlijke, bosrijke omgeving. Door de ruimte, speeltoestellen en dieren is het ook zeer geschikt als familiecamping en als groepscamping. De camping ligt op fietsafstand van de omliggende plaatsen Holten, Nijverdal en Hellendoorn. De eigenaren hebben het terrein ingericht op een manier zoals men zelf het prettigst zou voelen op een andere camping. Ook is het milieuvriendelijk ingericht, auto's worden op de centrale parkeerplaats gezet. Voor de gasten van Minicamping De Portlander in Nieuw Heeten, een boerderijcamping in de provincie Overijssel, is natuurlijk gratis WiFi beschikbaar.

 

 

Voor kleine en grote kinderen zijn er voldoende mogelijkheden om zich te vermaken op deze leuke camping. Uw kinderen kunnen kennis maken met de diverse dieren. U mag uw eigen verse eitjes rapen! Ook is er een speelgelegenheid met een trampoline, schommels en een glijbaan. Veilig binnen uw gezichtsveld en veilig omdat de auto's niet op het terrein komen. Het sanitairgebouw is in het jaar 2010 uitgebreid en is erg netjes en compleet. Voor de afwas kunt u gebruik maken van 2 (af)wasplaatsen met warm en koud water. Tevens is er een recreatieruimte aanwezig. Om uitstapjes te maken kunt u ideeen halen uit de recreatiekrant. Ook liggen er voor de kampeerders op deze boerderijcamping fiets- en wandelroutes klaar.

 

 

Minicamping De Portlander in Nieuw Heeten ligt ook op fietsafstand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Een heel mooi en afwisselend landschap. waar u mooie (wandel- en fiets) tochten kunt maken. Ook enkele grotere plaatsen zijn het bezoeken waard, De stad Deventer ligt maar op 20 autominuten van de boerderijcamping verwijderd. Voor de kinderen is er in Slagharen het Attractiepark en in Hellendoorn het Avonturenpark,ook heel leuk voor volwassenen. Iets verder weg is Plopsaland, nabij Coevorden. Op de boerderijcamping vindt u nog veel meer informatie om leuke uitstapjes te kunnen maken en waar u de belangrijkste voorzieningen in de omgeving kunt vinden.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van Minicamping De Portlander in Nieuw Heeten.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina