Minicamping De Polulier in De Horst
Boerderijcamping in de provincie Gelderland (Achterhoek)

Minicamping De Populier in De Horst (Groesbeek), een boerderijcamping in de provincie Gelderland (De Achterhoek) beschikt over 16 kampeerplaatsen die vanaf de west en zuidkant beschut liggen. De twee andere zijden zijn open, zodat u vanaf uw plek mooie uitzichten over de landerijen heeft. Het middengedeelte van minicamping De Populier in De Horst, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, is en blijft open, zodat kinderen daar, onder uw toezicht, vrij kunnen spelen.

minicamping De Populier in De Horst, boerencamping in Gelderland en de Achterhoek

 

De sanitaire voorzieningen op minicamping De Populier in De Horst zijn gesitueerd in een gedeelte van een oude varkensschuur. Er is overal voldoende van aanwezig. Tevens is er een recreatieruimte, daar is ook nog een douche en toilet aanwezig. Voor de dagelijkse boodschappen bent u aangewezen op Groesbeek en Kranenburg. In De Horst is alleen een warmebakker en een paar horecavoorzieningen. Maar Groesbeek en Kranenburg liggen allebei op slechts 3 kilometer van de camping verwijderd.

minicamping De populier in De Horst, Gelderland en de Achterhoek


Vanaf Groesbeek kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken, door de bossen, tussen de weilanden door of over de heuvels. Voor u het weet fietst u door een schitterend stukje Duidsland, het Reichswald. Maar er zijn ook schitterende natuurgebieden vlak bij minicamping De Populier in De Horst. Speciaal voor u als gast hebben de eigenaren diverse mooie routes te leen. Nijmegen ligt op slechts 12 kilometer van de camping en is natuurlijk ook een bezoek waard, vele historische gebouwen, mooie winkels en goede eet- en drinkgelegenheden zijn daar volop aanwezig.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze leuke boerderijcamping in Gelderland (De Achterhoek)?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Populier in De Horst.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina