Minicamping De Peelhof in Erica,
Boerencamping in de provincie Drenthe

Minicamping De Peelhof in Erica, een boerencamping in de provincie Drenthe, ligt ten zuid-westen van Emmen, de grootste plaats in Drenthe. Dit is het gebied voor de liefhebbers die graag wanel- en fietstochten maken. De camping is voorzien van 20 ruime plaatsen, 15 op een groter veld en 5 op een kleiner veld. U heeft de keuze uit een zon- of schaduw plek. Natuurlijk zijn alle kampeerplaatsen op Minicamping De Peelhof in Erica, een boerencamping in de provincie Drenthe voorzien van een electra-aansluiting.

Minicamping De Peelhof in Erica, Boerencamping in Drenthe


De eigenaren van Minicamping De Peelhof in Erica hebben er voor gezorgd dat deze camping vooral in trek is bij de 40 plussers onder ons.Er zijn dan ook geen speeltoestellen aanwezig. Er zijn hele mooie en nette sanitaire voorzieningen. Ook de afwas kunt u overdekt doen. Een partijtje Jeu de Boules behoort ook tot de mogelijkheden. Het receptiegebouw is ook de plaats om een boek of tijdschrift te lenen. Ook worden er, als het voorradig is, ook producten uit eigen tuin verkocht.

Boerderijcamping De peelhof in Erica, drenthe

Minicamping De Peelhof in Erica ligt in de driehoek Weiteveen, Schoonebeek en Erica, hier kunt u uw dagelijkse boodschappen doen. Maar voor meer winkels kunt u het beste naar Emmen of Klazienaveen. Natuurlijk zijn er in Drenthe volop mogelijkheden om vertier te zoeken, wij noemen er een paar: het Veenpark in Barger Compascuum, het Dierenpark in Emmen, het museumdorp in Orvelte enz. Dit natuurlijk naast de vele wandel en fietsmogelijkheden die u hier aantreft.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Peelhof in Erica.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina