Minicamping De Peel in Asten-Leusden
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Peel in Asten-Heusden, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, is een kleine kindvriendelijke camping waar ook de rustzoekende 50+er zich in het voor- en naseizoen thuis zal voelen. De camping ligt in Zuidoost Brabant in de nabijheid van het Nationaal Park "De Groote Peel" en de Strabrechtse Heide. Naast de Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid, bieden wij u uitstekende sanitaire voorzieningen en mooie beschutte plekken. Voor gasten die niet over kampeermiddelen beschikken bieden wij diverse stacaravans, een chalet en een blokhut te huur aan.

minicamping De peel in Asten-Leusden


Voor de kinderen is er op minicamping De Peel in Asten-Heusden, een leuke speeltuin, met zandbak, schommels, glijbaan, draaimolen en trampoline, en zijn er gratis trapskelters. In de maanden juni, juli en augustus is het zwembad geopend. In de zomervakantie bruist het van de activiteiten op de camping. En komen de kinderen dan eens vuil thuis, geen probleem, op de camping zijn een wasmachine en droogtrommel aanwezig. Tevens is er een dierweide "de Keutelhof", met kippen, geiten en knuffel konijnen. Voor diverse spelen hebben wij een sportveld met volleybalnet en goals, een jeu de boulesbaan en een slecht weer accomodatie met diverse binnenspelen.

Wilt u de omgeving verkennen? Er zijn diverse fietsen te huur en stellen wij gratis fietsroutes beschikbaar. Voor groepen beschikken wij over diverse Peeltrappers, meermansfietsen om een leuke orientatietocht te maken. Voor mensen die het rustiger aan willen doen is er de "PeelExpress", de trein die u op gezette tijden door de Peel vervoerd, met uitleg over het landschap, de gebruiken en werken van de peelbewoners. Ook zijn arrangementen met de trein mogelijk. Kijk hiervoor op www.peelexpress.nl.Natuurlijk is er veel meer te beleven, klik hiervoor op de link van minicamping De peel in Asten-Heusden, onderaan de pagina.

minicamping De Peel inAsten Leusden, boerencamping in BrabantWilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan een de website van minicamping De peel in Asten-Leusden

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina