Minicamping De Oosterweide in Pesse
Boerderijcamping in Drenthe

Kom kamperen op Minicamping De Oosterweide in Pesse, een boerderijcamping in de provincie Drenhe. Pesse ligt iets ten noorden van Hoogeveen. Deze parkachtig aangelegde mini camping, waar de rust overheerst, biedt u zeer ruime plekken voor een hele schappelijke prijs. U kunt kiezen voor privacy of de gezelligheid met uw medekampeerders. Er zijn 32 zeer ruime plekken beschikbaar die allemaal voorzien zijn van een 6 amp. electra aansluiting. Vier plaatsen zijn voorzien van privé-sanitair. De eigenaren willen u graag uitnodigen om ook eens ervaring op te doen op één van de ruimste campings van Drenthe: Minicamping De Oosterweide in Pesse, een boerderijcamping in de provincie Drenthe.
minicamping De oosterweide in Pesse, mini camping in Drenthe

Op deze prachtige minicamping De Oosterweide in Pesse is het sanitairgebouw ook op en top. Er is vloerverwarming en er zijn (gratis) douches, toiletten, privé wascabines en in een apart gebouw zijn de 3 afwasplaatsen tesamen met twee wasmachines, twee wasdrogers en een centrifuge. Voor kinderen zijn er diverse speeltoestellen op de boerderij camping geplaatst, zoals een schommel, speelhuisje, trampoline en een zandbak. Natuurlijk is er gratis internet op de camping! Mocht u ook een genieter zijn van verse streekproducten, dan bent u ook hier op de juiste plaats. Nieuw, maar ook noodzakelijk"er zijn 6 laadpalen met een capaciteit van 22 kw.

boerencamping De oosterweide in Pesse, boerderijcamping in Drenthe

Door de mooie ligging van minicamping De Oosterweide in Pesse, bent u hier op een uitstekende uitvalsbasis om mooie fietstochten of wandelingen te maken. Maar ook Emmen, met het mooie dierenpark, Assen met het Drents Musuem of het Verkeerspark en Coevorden met Plopsaland zijn natuurlijk zonder meer één of meerdere bezoekjes waard. Voor de dagelijkse boodschappen en meer kunt u natuurlijk uitstekend terecht in Hoogeveen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan hier de website van minicamping De Oosterweide in Pesse.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina