Minicamping De Noordkant in Venhorst
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Noordkant in Venhorst, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant bestaat pas sinds het jaar 2012. Er zijn 15 tot 20 ruime kampeerplaatsen beschikbaar, allemaal met een 6 ampere electra aansluiting. Het terrein is in 2 delen opgezet, hetgeen een rustige uitstraling geeft. Dit wordt nog benadrukt doordat de auto's van op een apart parkeerterrein gezet moeten worden. Ook voor paardenliefhebbers is Minicamping De Noordkant, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, zeer geschikt, want er zijn uitstekende faciliteiten om uw paard of pony onder te brengen.


Minicamping De Noordkant in Venhorst, boerderijcamping in Noord-Brabant

 

De faciliteiten voor de kampeerders zijn natuurlijk ook uitstekend, en voldoen natuurlijk aan de gestelde eisen van de SVR. Er is een nette sanitaire ruimte met 3 douches, 3 toiletten en 2 wastafels. De dames en heren douches zijn niet gescheiden. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om uw vaat te doen. Er is ook een hele mooie recreatieruimte aanwezig, hier vindt u informatie en diverse spelen. Tevens is er een kookgelegenheid. Vóór de het sanitairgebouw en de recreatieruimte van de boerderijcamping is een groot terras aangelegd. Op het terrein zijn ook hele mooie speeltoestellen voor de kinderen aanwezig. Ook is er een Jeu de Boulesbaan aangelegd. De kinderen mogen 's-morgens meehelpen met het voeren van de paarden en de andere dieren.

 

Boerderijcamping De noordkant in venhorst, minicamping in Noord-Brabant

 

De omgeving van Minicamping De Noordkant in Venhorst biedt u de gelegenheid om diverse sportieve of minder sportieve activiteiten uit te voeren. Wandel, fietsen, paardrijden, alles is hier mogelijk. Ook zijn o.a. het Billy Bird park Hemelrijk en de dierentuin Overloon Zoo een aanrader. Voor jong en oud, groot en klein, zijn er vele leuke activiteiten te doen. Informatie hierover is o.a. op deze boerderijcamping aanwezig.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Noordkant in Venhorst.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina