Minicamping De Nieuwe Drenck in Heimolen
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Nieuwe Drenck in Heimolen, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, ligt midden in het prachtige natuurgebied "de Woensdrechtse Heide". Een prachtig bosrijk gebied met mooie wandel en fietsroutes langs de nabije gelegen dorpen . Het gebied kent een rijke historie en prachtige (natuur-) monumenten. De camping is voorzien van alle faciliteiten en bied volop plezier voor jong en oud. In de zomervakantie zijn er uitdagende activiteiten voor de jeugd in en rond het recreatiepark. Dus wilt u vertier in de zomer of rust in het voor of najaar, kom dan naar minicamping De Nieuwe Drenck in Heimolen, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

minicamping De Nieuwe Drenck in Heimolen, Noord Brabant

 

Binnen enkele ogenblikken vanaf minicamping De Nieuwe Drenck in Heimolen bent u in Bergen op Zoom (recent verkozen tot beste binnenstad van Nederland), waar u volop mogelijkheden vind voor leuke dagjes uit zoals gezellig winkelen in binnenstad van Bergen op Zoom, genieten aan de binnenschelde of een dagje naar subtropisch zwembad de Schelp. Op de camping zelf zijn voldoende activiteiten, zoals barbecuefeesten Tot in de late uurtjes wordt er genoten. De grote nieuwe zand- speeltuin klaar! Heerlijk ravotten in het zand terwijl ouders, familie en vrienden genieten op het gezellig terras.

De kinderboerderij van minicamping De Nieuwe Drenck in Heimolen is de ideale plek om te genieten voor jong en oud. De kinderen kunnen naar hartenlust tussen de dieren spelen. Er zijn leuke geitjes en paarden en er lopen natuurlijk een hoop konijnen, cavia's en nog andere dieren rond! Natuurlijk ideale locatie voor kinderfeestjes. De Nieuwe Drenck heeft ook een klein dierenhotel waar soms slangen, fretten en andere dieren komen logeren.

Boerencamping De Nieuwe Drenck in Noord Brabant

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Nieuwe Drenck in Heimolen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina