Minicamping De Nieuwe Bosplaats in Buurse
Boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente)

Minicamping De Nieuwe Bosplaats is een rustige boerderij camping in Buurse, gelegen tussen Haaksbergen, Enschede en de Duitse grens, in het mooie Twentse land van de provincie Overijssel. Bent u op zoek naar de charme en de rust die een landelijke omgeving met zich meebrengt dan bent u hier aan het juiste adres. De camping beschikt over een kampeerterrein met 15 ruime staanplaatsen. Deze zijn geschikt voor zowel een camper als caravan, vouwwagen of tent . De plaatsen op minicamping De Nieuwe Bosplaats in Buurse, een boerderijcamping in de provincie Overijssel, zijn voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting.

Sinds April 2017 is de minicamping De Nieuwe Bosplaats in Buurse voorzien van een nieuw ruim opgezet inpandig toiletgebouw, met een gescheiden dames en heren gedeelte met ieder 2 douches, 2 toiletten, 2 wastafels en een gezamenlijke ruimte voorzien van 2 afwasplekken (de derde bevindt zich buiten), wasmachine, centrifuge, strijkplank, strijkbout en een gezellig zitje. De stortbak voor uw chemisch toilet bevindt zich buiten net zoals de afvalcontainer (glas, papier en plastic worden apart ingezameld).  Aangezien de omgeving  van deze boerderijcamping zich leent om de fiets mee te nemen biedt men de  gasten een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fietsen aan. Voor de gasten is er gratis wifi beschikbaar. De receptie is voorzien van: - foldermateriaal van de omgeving;- vele wandel -en fietsroutes; - keukenblok met koelkast (gebruik in overleg); - zitje om even bij te komen van uw fiets of wandeltocht bij slecht weer . U wordt verzocht om uw  auto te parkeren op de centrale parkeerplaats, er is een bolderkar aanwezig voor uw zware lasten.

Vanuit minicamping De Nieuwe Bosplaats kunt u de prachtige omgeving verkennen die Buurse rijk is zoals; natuurgebied het Witteveen (leefgebied van een kudde Schotse Hooglanders), het Buurserzand en het Haaksbergerveen.  Alle gebieden zijn voorzien van goede fiets-, wandel- en ruiterpaden. Zowel voor de water recreant als de fanatieke visser biedt de omgeving vele mogelijkheden. Ook stalling en weidegang van uw paard/pony hoort bij deze boerderijcamping tot de mogelijkheden (tegen betaling). En huisdieren zijn welkom (in overleg). Denkt u er even aan dat er op de camping geen pinautomaat aanwezig is, daarom de betalingen graag contant voldoen

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente)?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Nieuwe Bosplaats in Buurse

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina