Campingboerderij De Mulderije in Hekendorp
Minicamping in de provincie Zuid-Holland

Campingboerderij De Mulderije in Hekendorp, een minicamping in de provincie Zuid-Holland is eigendom van de familie Mulder. Er zijn ruime kampeerplaatsen die achter de boerderij liggen. Op de boerderij van deze mini camping zijn paarden en schapen en door de ligging biedt men u fantastische uitzichten over het landschap.Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting en een tegelplateau t.b.v. de voortent. Op Campingboerderij De Mulderije, een minicamping in de provincie Zuid-Holland, kunt u de fietsen stallen onder de voormalige hooibergkap.

 

Mini camping De mulderije in Hekendorp, boerencamping in Zuid-Holland

 

Op Campingboerderij de Mulderije in Hekendorp zijn in verhouding veel en goede sanitaire voorzieningen; er zijn 4 douches, 2 wastafels, 6 toiletten (3 dames en 3 heren en 2 afwasplaatsen. Hier hangen ook de informatieborden met bijzonderheden over de omgeving. Tevens vindt u hier informatiemappen met wandel- en fietsroutes. Voor de kleine camping gast heeft de mini camping ook voorzieningen aangebracht, zo zijn er een schommel, een zandbak en voldoende ruimte voor balspelen. Ook zijn er volop mogelijkheden voor de visliefhebber in de Hollandse IJssel, tegenover de mini camping..

 

boerderijcamping De Mulderije in Hekendorp, mini camping Zuid-Holland


U verblijft op Campingboerderij De Mulderije in een heel mooi gebied, de Hollandse Ijssel en het jaagpad, wandelingen maken over de Hollandse Ijssel- en de Wierickeroute. Kanoën op de Reeuwijkse plassen etc. Maar ok indien u er met de auto op uit wilt gaan dan geniet u van de karakteristieke boerderijen en het mooie landschap. Steden in de gehele Randstad zijn vanaf deze mini camping goed en snel te bezoeken.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan hier de website van Campingboerderij De Mulderije in Hekendorp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina