Minicamping De Molsbongerd in St. Jansklooster
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Minicamping De Molsbongerd in St. Jansklooster, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is gelegen achter de bijbehorende, niet meer actieve boerderij. Wel is er nog wat kleinvee aanwezig. Er zijn 15 ruime plaatsen, veelal met een tegelplateau om de voortent op te zetten. Tevens zijn ze voorzien van een 6 amp. stroomaansluiting. De plaatsen op minicamping De Molsbongerd in St. Jansklooster, een boerderijcamping in de provincie Overijssel, liggen allemaal mooi beschut.


minicamping de Molsbongerd in St. Jansklooster

Uw fiets kunt u eventueel in de overdekte fietsenstalling op minicamping De Molsbongerd in St. Jansklooster stallen. Het hele mooie en nette sanitair bevindt zich in het achterhuis van de boerderij. U kunt ook gezellig een potje jeu de boules spelen. Het terrein van de boerencamping grenst aan het water waardoor het ook mogelijk is om vanaf het terrein met een kano of een klein bootje het Wiedengebied in te varen. Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van wifi.

 

Boerderijcamping De Molsbongerd in St Jansklooster

 

Door de centrale ligging van minicamping De Molsbongerd in St. Jansklooster heeft u de keuze uit vele uitstapjes in de kop van Overijssel. Dat kan op de fiets of met de auto. De mooie natuurgebieden De Wieden en de Weerribben, de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove, de Orchideeenhoeve in Luttelgeest of gebruik maken van de ruime vismogelijkheden. Dit is slechts een korte opsomming van de mogelijkheden. De familie de Vries wil u graag verwelkomen op hun mooie boerderijcamping.

 

Wilt u meer weten over deze Boerderijcamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van Minicamping De Molsbongerd in St. Jansklooster

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina