Minicamping De Makkumer Esch in Beilen,
Boerencamping in de provincie Drenthe

Bezoek Minicamping De Makkumer Esch in Beilen, een boerencamping in de provincie Drenthe en dan kampeert u op een echte minicamping. Men beschikt hier over slechts vijf kampeerplaatsen. Door de centrale ligging is deze camping een ideaal uitgangspunt voor diverse activiteiten. De eigenaren Albert Hulzebosch, Jolien Fokkens en hun kinderen hopen u te kunnen verwelkomen op Minicamping De Makkumer Esch in Beilen, een boerencamping in de provincie Drenthe.

Boerencampinmg De makkumer Esch in Beilen, minicamping in Drenthe

 

Minicamping De Makkumer Esch in Beilen ligt aan de rand van een echte Drentsche Esch, een groot stuk landbouwgrond, waardoor u een heel ruimtelijk gevoel zult ervaren. Maar ondanks de ruimte en de stilte bent u binnen 10 minuten op die plaatsen waar u uw dagelijkse boodschappen kunt halen. De voorzieningen zijn zondermeer voldoende, er is electra en er is ook een overdekte fietsenstalling beschikbaar.

 

Minicamping De Makkumer Esch in Beilen, boerencamping in Drenthe

 


Natuurlijk gaat u profiteren van de centrale ligging van minicamping De Makkumer Esch in Beilen. Er zijn veel bezienswaardigheden binnen een straat van 25 kilometer, zoals daar zijn: het Herinneringskamp Westerbork, het Nationaal Park Dwingelerveld, De dierentuin in Emmen, het museumdorp Orvelte. Maar vergeet niet de heerlijke fiets en wandeltochten die u hier kunt maken door de schitterende natuur. Niet voor niets is Drenthe dé fietsprovincie van Nederland.

Wilt u meer weten over deze kleine boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Makkumer Esch in Beilen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina