Minicamping De Loane in Hijum
Boerencamping in Friesland

Indien u eerlijk kamperen wilt en wie rust en ruimte zoekt op het Friese platteland is welkom op Minicamping De Loane in Hijum, een boerencamping in de provincie Friesland.  Vanaf zomerseizoen 2012 willen de eigenaren u van harte welkom heten op hun leuke mini camping. Op de camping achter de boerderij vindt u alle rust en natuur voor een rustgevende vakantie, maar ook als u op doorreis bent naar een van de waddeneilanden is minicamping De Loane in Hijum, een boerencamping in de provincie Friesland, bij uitstek geschikt voor een nachtelijk verblijf. 

minicamping de loane in hijum,friesland

 

Minicamping De Loane is te vinden in het Friese dorpje Hijum, 9 kilometer ten noorden van Leeuwarden en op de route naar Holwerd (16km), vanwaar u naar het waddeneiland Ameland of Schiermonnikoog kunt varen.  De minicamping beschikt over 8 ruime kampeerplaatsen. In de melkstal is een keuken gecreëerd, ook is daar de douche& toiletruimte. Tevens beschikt men over een kantine waar u terecht kunt voor een potje poolen, darten of waar u gewoon lekker aan tafel of op de bank een boekje kunt lezen of een spelletje kunt doen.

boerencamping de loane in hijum, minicamping in friesland

Zoals u weet is de provincie Friesland een waterrijke provincie. Maar naast het water heeft Friesland en specifiek Hijum u nog veel meer te bieden. Er zijn mooie fietsroutes, o.a. langs de Zeedijk. Verder zijn er diverse toeristische monumenten te zien, zoals het kerkje van Hegebeintum, het leuke Bartlehiem, Sint Annaparochie etcetera. Maar ook Leeuwarden en Dukkum zijn natuurlijk een bezoekje waard. Zo ziet u, voor elk wat wils indien u kampeert op minicamping De Loane in Hijum.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Friesland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping De Loane in Hijum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina