Minicamping De Lijsterbes in Oldebroek
Boerencamping in de provincie Gelderland

Boerencamping De Lijsterbes in Oldebroek, een minicamping in de provincie Gelderland wordt ook wel "De parel onder de boerencampings op de Veluwe"genoemd. Gerrit en Ina Mulder nodigen u uit om dit te ervaren.Het is een rustige en gezellige camping gericht op de 50 plusser. Hier vindt u rust, ruimte en comfort en waar u in de directe omgeving ook een groot aantal activiteiten kunt ondernemen. Dankzij de gunstige ligging van deze seniorencamping in de driehoek Elburg, Oldebroek en ’t Harde kan men aan de gasten het beste van ‘2 werelden’ bieden: 1: het gevarieerde landschap van de noordwest Veluwe, waarin de boerencamping ligt, is bij uitstek geschikt voor sportieve en culturele activiteiten. Of 2: één van de vele pittoreske dorpen bezoeken waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Rust, ruimte, faciliteiten en Overijsselse gastvrijheid dat vindt u op boerencamping De Lijsterbes in Oldebroek, een minicamping in de provincie Gelderland.


Seniorencamping de Lijsterbes in Oldebroek is een boerencamping. In de volksmond ook wel minicamping genoemd. Om de gasten rust en ruimte aan te kunnen bieden beschikt de camping over slechts 25 royale en verharde staanplaatsen, die vanzelfsprekend allemaal beschikken over elektra. Op korte afstand van elke staanplaats kunt u als gast beschikken over royale sanitaire faciliteiten voor dames en heren, een wasmachine, droger, keuken, koelkast, vriezer en natuurlijk draadloos internet. En wanneer u een vraag heeft, hulp nodig hebt of een leuk idee wilt hebben voor een dagje uit, dan staan Gerrit en Ina Mulder altijd voor u klaar. Er is gratis wifi op de camping op elke kampeerplek. Ook is er een terras waar u kunt genieten van schitterende uitzicht over de camping. Er zijn wel een paar speeltoestellen voor kleine kinderen voor het geval ze eens bij u op bezoek komen.


De omgeving van boerencamping De Lijsterbes in Oldebroek is fantastisch. Zo kunt er heerlijk fietsen en wandelen dankzij een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelroutes, musea en pretparken bezoeken, golfen, paardrijden en bowlen. De minicamping ligt in de driehoek Elburg, Oldebroek en 't Harde, in een bosrijke en agrarische omgeving. Hier zie je de schapen, kippen, paarden, koeien en andere dieren nog gewoon in de wei lopen. Als u van wandelen houdt, komt u hier helemaal tot rust, want in de nabije omgeving is een overvloed aan bossen. Ook voor fietsers is er voldoende gelegenheid om te genieten van deze mooie omgeving. Gerrit, Ina en hun kinderen willen het u zo plezierig mogelijk maken zodat u hier helemaal tot rust komt.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping De Lijsterbes in Oldebroek

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina