Minicamping De Leeuw in Uitwierde
Boerderijcamping in de provincie Groningen

Minicamping De Leeuw in Uitwierde, een boerderijcamping in de provincie Groningen is eigendom van Edwin Peters en Esther Vlieg. De boerderij is geen actief bedrijf meer, maar het is nu een hobbyboerderij. De boerderijcamping heeft in totaal slechts 8 plaatsen die verdeeld zijn over 2 veldjes. Rust en ruimte zijn dus gegarandeerd. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een electra-aansluiting. Het panoramisch uitzicht vanaf Minicamping De Leeuw in Uitwierde, een boerderijcamping in de provincie Groningen, is schitterend, u kijkt tot aan de dijk van de Eems.

 

Minicamping De leeuw in Uitwierde

 

Minicamping De Leeuw in Uitwierde is vlakbij Delfzijl gelegen. De voorzieningen van deze SVR camping voldoen natuurlijk aan de gestelde eisen. Het sanitair bestaat uit 3 toiletten, 1 douche en 2 spoelbakken. Kinderen kunnen zich uitlven op de trampoline. De visliefhebber is op deze boerderijcamping ook op de juiste plaats, er is voldoende viswater voorhanden. Naast de 8 kampeerplaatsen heeft men ook nog een zgn. vakantiekeet te huur, geschikt voor maximaal 2 personen. En natuurlijk is er draadloos internet (WiFi) aanwezig.

Minicamping De leeuw in Uitwierde bij Delfzijl

 

Eén van de voordelen van Minicamping De leeuw in Uitwierde is dat er verschillende fietsroute lopen, o.a. de Dollard route en de Noordzeeroute. Ook het maken van een leuke dagtocht naar het Duitse eiland Borkum is een aanrader. Maar ook Appingedam, bekend van de hangende balkons, Delfzijl, Pieterburen (bekend van de zeehonden) of de stad Groningen mogen op uw lijstje niet ontbreken. Indien u komt kamperen op deze leuke, knusse boerderijcamping dan zult u ontdekken hoeveel schoonheid het Groningse platteland heeft.


Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Leeuw in Uitwierde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina