Minicamping De Kwikstaart in Oosterhout
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

De familie van Beek, eigenaren van minicamping De Kwikstaart in oosterhout, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant zpuden het erg prettig vinden om u als gast te mogen verwelkomen op hun mooie camping. De camping heeft 15 tot 20 plaatsen en is gelegen in een prachtig gebied dat van alles te bieden heeft zoals bossen, polder, water, golfbaan, visvijver, eetcafeetjes maar vooral veel rust. De foto’s die op de site van de camping staan zijn allemaal binnen een straal van 5 km gemaakt om U te laten zien hoe mooi de omgeving hier is. Dus wilt u genieten van een mooie omgeving of van de rust, bezoek dan minicamping De Kwikstaart in Oosterhout, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

minicamping De Kwikstaart in Oosterhou

 

Minicamping De Kwikstaart in Oosterhout is centraal gelegen tussen de steden Breda, Oosterhout, en de dorpen Teteringen en Terheijden. Hier vindt u moderne winkelcentra maar ook vele oude gebouwen en oude stadsmuren. Teveel om op te noemen maar zeker de moeite waard. Zin in een dagje uit? Dat kan… naar bijvoorbeeld natuurgebied de Biesbosch, historische steden zoals Heusden, Geertruidenberg of naar een recreatiepark zoals de Efteling of Beekse Bergen. Het is een van de mooiste streken van West Brabant. De bossen en polders zijn ideaal voor wandelaars, fietsers, natuur- liefhebbers, skaters, en mountainbikers.

Indien u verblijft op deze mooie minicamping De Kwikstaart in Oosterhout, dan wilt u verzekerd zijn mooi en goed sanitair. Wel, ook dat vindt u hier. De camping is voorzien van een prachtige sanitaire ruimte met ruime toiletten en douches en een overdekte ruimte voor de afwas. Tevens is er een aparte spoelplaats voor chemische toiletten aanwezig. De camping ligt centraal voor uitstapjes naar: jachthaven Drimmelen, natuurgebied De Biesbos, historische steden zoals Heusden en Geertruidenberg en ook naar recreatie parken zoals, de Efteling of Beekse Bergen.

Minicamping de Kwikstaart in Noord Brabant

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De kwikstaart in Oosterhout

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina