Minicamping de Kwaalburg in Alphen
Een boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Ronny en Karin Kennis zijn de eigenaren van minicamping "De Kwaalburg"in Alphen, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant. Het is een compacte camping, landelijk gelegen en de 22 plaatsen van ca. 150m2 liggen in een kring aan de buitenzijde van het terrein wat zelf 1 ha groot is. Het gehele terrein is omringt door bosplantsoen en heeft een aantal parkeerplaatsen die direct aan het terrein grenzen. De camping is dus autovrij! De boerderij is geen actief bedrijf meer, maar er zijn wel kippen en konijntjes aanwezig. De camping bevindt zich in midden Brabant in de regio onder Breda - Tilburg en ca. 6 kilometer verwijderd van de Belgische grens. Direct gelegen aan de ANWB fietsroute en 150 meter van de bossen verwijderd. Met veel recreatie in de directe omgeving is deze camping een ideaal verblijf voor jong en oud. Luxe grote kampeerplaatsen met een ruim sanitair gebouw, dat vindt u op minicamping De Kwaalburg in Alphen, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping De Kwaalburg in Alphen, Noord Brabant


Minicamping De Kwaalburg in Alphen is rustig gelegen in het buitengebied van Alphen. Elke plaats heeft een eigen elektrische aansluiting van 6 of zelfs 10 ampère. Alle plaatsen zijn voorzien van een eigen water en riool aansluiting. Het luxe sanitair gebouw is modern en bestaat uit een gezellige ruimte voor de afwas en een gescheiden sanitair ruimte voor dames en heren. De vier aanwezige douches zijn uitgerust met een luxe en veilige thermostatische kraan waardoor u eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen. Naast de aanwezige wastafels is ruimte voor babyverzorging. Voor de vaatwas is het aanrecht voorzien van drie afwas plaatsen met voldoende ruimte. Naast het gebouw is een stortplaats voor het chemisch toilet. Kortom bijna alles aanwezig in een mooie en rustige omgeving. Voor de kleine kinderen is er een speeltoestel en een trampoline aanwezig, Ook zijn er skelters, een tractor of een fiets voor hen. Voor de iets oudere onder ons is er een mooie Jeu de Boules baan. Natuurlijk is er ook Wifi aanwezig!

boerencamping De Kwaalburg in Alphen, Provincie Noord-Brabant

 

Minicamping "de Kwaalburg" in Alphen NB ligt in een landelijke omgeving op ca. 2 km van de dorpskern. De camping ligt niet aan een een doorgaande weg of spoorweg waardoor u in alle rust kunt genieten van uw vakantie. De ANWB heeft een wandelroute beschikbaar in de omgeving waarbij u nagenoeg naast de camping loopt. De tocht heeft een lengte van 13 km, loopt door de bossen, heidevelden, langs vennetjes en zandverstuivingen. Natuurlijk kunt u er ook op uw fiets of met de auto er op uit trekken. De gezellige steden Tilburg en Breda liggen lekker in de nabijheid van deze boerencamping.


Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Kwaalburg in Alphen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina