Minicamping Natuurkampeerplaats "De Kunne" in De Lutte
Boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente)

Minicamping Natuurkampeerplaats "De Kunne" in De Lutte, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is gelegen in het mooie Twente. De minicamping is tegen het natuurgebied Lutterzand gelegen. Dit heette vroeger "Het Zandvoort van Twente". Het riviertje de Dinkel stroomt lang de camping. U kunt vanaf deze camping te voet of per fiets zo het natuurgebied in. Er zijn 25 ruime plaatsen aanwezig en de familie Westerik, de eigenaren van Minicamping Natuurkampeerplaats "De Kunne" in De Lutte, een boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente) wil u graag verwelkomen op hun, tussen hun boerderij en de bosrond gelegen, camping verwelkomen.

 

Minicamping De Kunne in De Lutte, boerderijcamping in Overijssel, Twente

 

Minicamping Natuurcampeertrrein "De Kunne" in De Lutte is in het hoogseizoen uitermate geschikt voor de 50+ kampeerder die een rustig plaatsje zoekt. Er zijn namelijk géén speeltoestellen , animatie of andere vermaak voor kinderen aanwezig. Wel is er gratis Wifi en een tv aansluiting aanwezig. Ook is er, verscholen in de natuur, een mooie jeu de boules baan aangelegd. Tevens zijn er op deze bij de Vekabo aangesloten boerderijcamping uitermate nette sanitaire voorzieningen aanwezig. Om het grasveld in goede staat te houden is het niet toegestaan om tapijt, matten of plastic op de grond te leggen.

 

Boerderijcamping De Kunne in De Lutte, minicamping in Twente, Overijssel

 

U kampeert bij Minicamping Natuurkampeerterrein "De Kunne" in De Lutte in een geweldig mooi natuurgebied. Vele kampeerders zullen deze omgeving te voet of op de fiets verkennen en ontdekken hoe mooi het Twentse land is. De Dinkel stroomt slingerend door het gebied en zorgt voor schitterende aanblikken langs de oever. Het glooiende landschap met de vele bomensoorten, zandverstuivingen en heidevelden geeft de mens heel veel rust. Ook de vogelliefhebber komt hier uitstekend aan zijn trekken. In de omgeving van de camping is uiteraard nog veel meer te beleven, ook aan de Duitse zijde van de nabij gelegen grens.


Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente)?
Bezoek dan eens de website van minicamping Natuurkampeerplaats "De Kunne" in De Lutte.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina