Minicamping De Kuilen in Someren
Kleine camping in de provincie Noord-Brabant

Op Minicamping De Kuilen in Someren zijn kampeerplekken ruim gesitueerd over zes velden en voorzien van water en stroom. Elke kampeerplek heeft een afmeting van 10×15 meter en is uitgerust met een eigen parkeerplaat. Naast de kampeerplaatsen zijn er ook 4 tot 5 persoons vakantiehuisjes te huur, deze zijn volledig ingericht met o.a. eigen sanitair. Iets meer kamperen is het als u een mooi ingerichte safaritent huur, deze zijn er voor 2 en 4 personen. Een paar dagen eropuit met uw paard? Tijdens uw paardenvakantie kunt u verblijven in een vakantiehuisje, chalet of groepsaccommodatie, of uiteraard in uw eigen tent, caravan of camper. Natuurlijk komt ook uw paard niets tekort op Minicamping de Kuilen in Somere, een kleine camping in Noord-Brabant, want het wordt voorzien van hooi, stro en krachtvoer.

Minicamping De Kuilen in Noord-Brabant

 

Er zijn goede verzorgde sanitaire voorzieningen op Minicamping De Kuilen in Someren, ze liggen centraal en zijn vanuit elke hoek snel te bereiken. Uiteraard is het mogelijk om voor langere tijd op deze kleine camping een vaste seizoensplaats te huren. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen en een potje biljart spelen in de kantine. Daarnaast vindt u op onze camping een scala aan voorzieningen voor een aangename vakantie. En natuurlijk en hoe kan het ook anders, er is gratis Wifi beschikbaar.

Kleine camping De Kuilen in Someren

 

Minicamping de Kuilen in Someren bevindt zich te midden van de meest prachtige natuurparken, en diverse karakteristieke dorpskernen met fraaie monumenten, molens en kapelletjes. De natuurliefhebber kan al wandelend, op de fiets, te paard of op de mountainbike zijn hart ophalen in de Somerense Heide, het Keelven, de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Hiervoor zijn diverse mooie routes beschikbaar. Tevens grenst Camping de Kuilen aan Golfbaan. Naast het vele natuurschoon bereikt u binnen een straal van 20 kilometer de steden Helmond, Eindhoven en Weert. 3 kilometer vanaf de camping treft u het gezellige centrum van Someren met zijn gezellige terrasjes, winkels en restaurants.


Wilt u nog meer weten over deze kleine jcamping in de provincieNoord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping de Kuilen in Someren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina