Minicamping De Krammer in Oude Tonge
Een boerencamping in Zuid Holland

De familie Korteweg van minicamping De Krammer in Oude Tonge, een boerencamping in de provincie Zuid Holland. De camping is gelegen op het akker- en tuinbouwbedrijf van fam. Korteweg. U bent weer welkom vanaf 1 april a.s. Camping De Krammer richt zich primair op mensen die een redelijke mate van comfort, rust, privacy en kleinschaligheid weten te waarderen. Groepen discojeugd op zoek naar Salou- of Renesseachtige sferen kunnen beter uitkijken naar een andere camping.De camping biedt 15 ruime, gescheiden plaatsen – zeg maar gerust kavels – met een puike grasmat en aansluitingen voor leidingwater en elektra (ruimvoldoende Amp.).Een zeer verblijfplaats dus, deze minicamping De Krammer in Oude Tonge, een boerencamping in de provincie Zuid Holland.

Minicamping de Krammer in Oude Tonge, boerencamping in de provincie Zuidholland

In de fonkelnieuwe, luxe, centraal verwarmde sanitairruimte met vloerverwarming vindt u heuse badkamers met douches en (kinder)toiletten. Deze zijn ruim genoeg voor ouder en kind samen. De bouwaard doet niet onder voor wat de meeste gasten thuis gewend zijn. Op minicamping De Krammer in Oude Tonge geen trespa schotjes, maar netjes betegelde muren en vloeren. U ziet uw douchende ‘buurman’ niet tot aan zijn knieën staan. Apart van de badkamers zijn er – gescheiden voor dames en heren – nog diverse toiletten, wastafels en urinoirs. NIEUW: Voor de allerkleinsten is er met ingang van seizoen 2008 een babybad.
Voor draadloos internet is er een zogenaamde WiFi hotspot (WLAN) op de camping. Hiermee kunt u met uw eigen laptop internetten en e-mailen.

Minicamping De Krammer in Oude Tonge ligt ca. 30 reële autominuten onder Rotterdam op Goeree-Overflakkee: een Zuid-Hollands “eiland” van rust, kust en natuur met een goede ontsluiting in alle relevante richtingen.Geschikt voor actieve, recreatieve doeleinden is het nabijgelegen zoutwatermeer ‘de Grevelingen’ met ‘Strand Grevelingendam’. Een camping dichter bij ‘Strand Grevelingendam’ dan Camping De Krammer is er niet. Het Grevelingenmeer in het algemeen en Strand Grevelingendam in het bijzonder bieden op gescheiden plaatsen ruime mogelijkheden voor bijna alle watersporten: zwemmen, duiken, vissen, windsurfen, kitesurfen, zeilen, waterskiën en jetskiën. Van heinde en verre komen surfers speciaal naar de internationaal vermaarde surfspot Grevelingendam. Voor kinderen en beginnende surfers is erg prettig dat het water ondiep begint.

sanitair van boerencamping De Krammer in Oude Tonge

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zuid Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Krammer in Oude Tonge

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina