Minicamping De Kleine Stroet in Voorthuizen
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Wilt u rust, gezelligheid, ruimte, mooie natuur, gemoedelijke mensen, leuke activiteiten, dan is de keuze snel gemaakt, want dan gaat u naar Minicamping De Kleine Stroet in Voorthuizen,een boerderijcamping in de provincie Gelderland. Op de camping zijn 18 ruime kampeerplaatsen. Het geheel is voorzien van een mooie grasmat. Iedere plaats is voorzien van een tegelplateau voor uw voortent/luifel. Dus mocht het weer eens iets minder zijn, dan heeft u tenminste geen natte voeten in de voortent. Auto's van de gasten van Minicamping De Kleine Stroet in Voorthuizen, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, worden geparkeerd op het verharde parkeerterrein.

Minicamping De KLeine Stroet in Voorthuizen

 

Het sanitairgebouw op Minicamping De Kleine Stroet in Voorthuizen heeft vier toiletten, één urinoir, drie douches, zeven wastafels en afwasgelegenheid. Bovendien is er een douche en toilet welke zijn aangepast voor minder validen. Bij de dames afdeling staat een aankleedtafel met babybadje. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger. De centrifuge kunt u gratis gebruiken. Evenals de koelkast met diepvriesvak. Voor de kinderen is er midden op het veld een speciale plek ingericht. Er staat een mooi houten speeltoestel. Er zijn zandbakken, een duikelstang en een grote trampoline. Voor passanten met een camper, is er op deze boerderijcamping een speciale verharde plaats. En niet te vergeten: voor de gasten is er gratis draadloos internet (Wifi) aanwezig.

Boerderijcamping De Kleine Stroet in Voorthuizen, Gelderland

 

Door de centrale ligging in Nederland van Minicamping De Kleine Stroet in Voorthuizen, kunt u van hieruit leuke dagjes uit plannen. Wat dacht u van een bezoekje aan het Pluimveemuseum; het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum; de Apenheul; het
Dolfinarium, het Króller-Muller Museum; Nationaal Park de Hoge Veluwe; Skaten in Amersfoort; Dierenpark Amersfoort; Burgers Zoo, de Julianatoren enzovoort. Er zijn folders en informatie genoeg te krijgen op deze leuke boerderijcamping. Maar er zijn ook mooie fietsroutes en u kunt middels de knooppunten heerlijke fietstochten maken. Er is zoveel te doen in deze mooie Gelderse omgeving waardoor u hier veel vaker terug zult komen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Kleine Stroet in Voorthuizen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina