Minicamping De Kleine Heerlijkheid in Kropswolde
Boerderijcamping in de provincie Groningen

Minicamping De Kleine Heerlijkheid in Kropswolde, een boerderijcamping in de provincie Groningen beschikt over 15 zeer ruime standplaatsen die voorzien zijn van electriciteit. Ook is er een apart veld waar tenten kunnen staan of waar u met een grotere groep bij elkaar kunt verblijven. Kropswolde ligt op de grens van de provincies Groningen en Drenthe, vlak bij het Zuidlaardermeer. Minicamping De Kleine Heerlijkheid in Kropswolde, een boerderijcamping in de provincie Groningen is een camping waar u van de rust en de ruimte kunt genieten.


Minicamping De Kleine Heerlijkheid in Kropswolde, boerderijcamping in Groningen

 

Er zijn nette sanitaire voorzieningen op Minicamping De Kleine Heerlijkheid in Kropswolde aanwezig. Het sanitairgebouw staat aan het begin van de camping, vlak achter de veenkoloniale boerderij uit 1902. Midden op het terrein is een leuke overdekte plaats aangebracht, waar u heerlijk kunt genieten. Kinderen kunnen eventueel spelen op het groepsveld. Naast de boerderijcamping kunt u, indien een liefhebber bent, uw hengel uitgooien. Maar dat kan natuurlijk ook op het Zuidlaardermeer, net zoals u daar kunt varen of zeilen.

 

Het Zuidlaardermeer, vlakbij Minicamping De Kleine Heerlijkheid

 

Kropswolde, de vestigingsplaats van Minicamping De Kleine Heerlijkheid, ligt in de steden driehoek Groningen, Assen en Veendam. genoeg mogelijkheden om te winkelen of andere leuke dingen te doen. Maar ook Zuidlaren is een hele gezellige plaats. U kunt in deze omgeving heerlijk fietsen, bijvoorbeeld een rondje Zuidlaardermeer. Het is hier echt genieten van een geweldig leuke en afwisselende omgeving.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Kleine Heerlijkheid in Kropswolde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina