Minicamping De Paardebloem in Deurningen
Boerencamping in de provincie Overijssel

Minicamping De Paardebloem in Deurningen, een boerencamping in de provincie Overijssel is gelegen aan de zuid-oost kant Oldenzaal. Deze leuke camping,waar ook een theeschenkerij is, beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen, die allemaal een 6 ampère stroomaansluiting hebben. De familie Lubbers zou het fijn vinden dat u ook een komt kamperen bij hen op Minicamping De Paardebloem in Deurningen, een boerencamping in de provincie Overijssel.

Boerencamping De Paardebloem in Deurningen, Overijssel

Minicamping De Paardebloem in Deurningen beschikt over mooie en moderne sanitaire voorzieningen, die tevens toegankelijk zijn gemaakt voor rolstoelgebruikers. Er zijn voldoende douches en toiletten aanwezig. Ook aan de kinderen is gedacht: er is een speelschuur en er zijn diverse speelattributen voorhanden, waaronder natuurlijk een trampoline. Ook staat er een tv in deze ruimte.

minicamping De Paardebloem in Deurningen, Twente, Overijssel

Naast het uitrusten op minicamping De Paardebloem in Deurningen, wilt u natuurlijk ook enige ontspanning buiten de camping zoeken. Op korte afstand ligt recreatiegebied Het Hulsbeek, waar u zeer veel mogelijkheden heeft om actief te ontspannen. Maar ook het maken van fietstochten in de mooie Twente met zijn vele kastelen is één van de (bijna) verplichtingen die u hier heeft. Ook Enschede, Oldenzaal en Almelo zijn een bezoekje waard.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Paardebloem in Deurningen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina