Minicamping de Hooiberg in Bakkum
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland

Minicamping de Hooiberg in Bakkum, gemeente Castricum, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland,ligt op een rustige plek tegen het Noord-Hollands duinreservaat en de polder, midden in het natuurgebied van het Oer-IJ. Een geweldig gebied om te wandelen en te fietsen. Er zijn zowel door het duingebied als daarbuiten fiets- en wandeltochten uitgezet. Ook het fietsknooppunten netwerk loopt door Castricum. De minicamping, die gelegen is bij een actieve boerderij, beschikt over 31 ruime plaatsen. U kunt op Minicamping de Hooiberg in Bakkum, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland, kiezen op geheel op gras te kamperen of met een tegelplateau in uw voortent.

 

Minicamping de Hooiberg in Bakkum, Noord-Holland

 

 

Kinderen kunnen heerlijk buiten spelen op minicamping de Hooiberg in Bakkum. Ze kunnen met de skelter spelen, schommelen, van de glijbaan, voetballen, zwemmen in buitenwater of in zee, springen op de trampoline of in de zandbak spelen. Het sanitair op deze boerderijcamping bestaat uit 5 toiletten, 4 douches, een washokje en een afwasplaats. Allemaal heel netjes en schoon. Verder is het terrein autovrij (veilig voor spelende kinderen), is er een overdekte fietsenstalling en een boekenkast met diverse boeken en tijdschiften. Bij aankomst ontvangen de kampeerders een informatiemap met fiets- en wandelroutes. Op de camping is tevens WiFi.

 

 

Boerderijcamping de Hooiberg in Bakkum, Minicamping bij de duinen.

 

 

Achter de brede duinen ligt het mooie rustige zandstrand, waar gelegenheid is voor een kopje koffie of een hapje eten. Minicamping de Hooiberg in Bakkum ligt nog geen 3 km van het strand. Het duin en bos bereikt u binnen 5 minuten. Castricum heeft een mooi breed zandstrand waar u rustig kunt zonnen of wandelen. In de nazomer kunt u ook uw hond meenemen.Op het strand van Castricum staan het hele jaar enkele strandtenten waar u gezellig kunt eten. Ook is er een restaurant op het strandplateau. Het Noord-Hollandse duinreservaat is een van de belangrijkste natuurgebieden van Nederland. Door het duingebied lopen vele paden en fietsroutes waar u naar hartelust kunt genieten van de omgeving. Bent u na het zien van het Noord-Hollandse duinreservaat nog niet uitgekeken dan kunt u het bezoekerscentrum De Hoep bezoeken. Hier kunt u allerlei informatie vinden over het duingebied. In Uitgeest kunt u prachtig surfen en zeilen. Ook kunt u hier kano's huren om zo door een natuurgebied te peddelen. Voor de wat ervaren surfers en zeilers kunt u natuurlijk ook voor de kust van Castricum varen. Castricum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (NS station) en de auto. Amsterdam is met de trein binnen 25 minuten te bereiken en Alkmaar binnen 10 minuten. Zoals u kunt lezen is een verblijf op deze boerderijcamping een ideaal startpunt voor diverse activiteiten.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping de Hooiberg in Bakkum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina